Ο Brad Pitt μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη χωρίς να τον καταλάβει κανείς – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο Brad Pitt είναι με διαφορά ένας από τους πιο σταθερούς και πολυάσχολους ηθοποιούς του Χόλιγουντ και μετά το Oscar Β’ Ανδρικού Ρόλου για το Once Upon A Time In Hollywood, φαίνεται πως το 2020 είναι η χρονιά του, για διαφορετικό λόγο.

Ο ηθοποιός σε μια πολύ ωραία πρωτοβουλία και χωρίς να το “διαφημίσει” φορώντας μάσκα και γάντια με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία, μοίρασε φαγητό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα χωρίς οι περισσότεροι καν να τον αναγνωρίσουν (λόγω μάσκας κυρίως) συμμετέχει εθελοντικά στη διανομή τροφίμων και άλλων ειδών σε οικογένειες που περνούν δύσκολα και πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail μάλιστα ήταν ο οδηγός του φορτηγού το οποίο έκανε τις διανομές στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες, ενώ ήταν συνεχώς στις επάλξεις και έκανε μόνο ελάχιστα διαλείμματα για τσιγάρο, θέλοντας όμως συνεχώς να βοηθάει. Και μάλιστα δεν έγινε καν αντιληπτός παρά από ελάχιστους, καθώς η μάσκα τον κάλυπτε συνεχώς.

Όσοι ήταν εκεί ανέφεραν: «Ήταν απολύτως αφοσιωμένος και μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν το έκανε απλά για να φανεί ότι πήγε. Φορούσε γάντια, μάσκα, ενώ έμεινε εκεί περίπου 4 ώρες, κάνοντας μόνο τρία ολιγόλεπτα διαλείμματα. Έμοιαζε σαν ήρωας και δεν σταμάτησε όλη την ημέρα. Μάζεψε περισσότερα κουτιά από οποιονδήποτε, μεταφέροντας έξι κουτιά κάθε φορά σε ένα καλάθι. Ήταν ομιλητικός, κεφάτος και μάλιστα κάποια στιγμή μπήκε στο φορτηγό κι έβαλε και μουσική για να ξεσηκώσει τον κόσμο».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss