Ο Bruce Campbell θα έχει cameo στο sequel του Doctor Strange – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


T Doctor Strange, για την οποία είχαμε γράψει την άποψη μας στην σχετική κριτική θα έχει sequel όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και πολύ καιρό, στο οποίο θα είναι και ο Bruce Campbell, μιας και πόσταρε μια αινιγματική εικόνα, αλλά ουσιαστικά επιβεβαίωσε(;) το cameo του.

Ο Scott Derrickson που αρχικά θα σκηνοθετούσε πριν από πολύ καιρό αποχώρησε και αντικαταστάτης του για το sequel είναι ο Sam Raimi (σκηνοθέτης της πρώτης τριλογίας του Spider-Man και πιο πριν της αντίστοιχης του Evil Dead). Συνθέτης είναι και ο Danny Elfman στην έκτη του συνεργασία με τον Sam Raimi μετά τα Darkman, A Simple Plan, Spider-Man, Spider-Man 2, Oz the Great and Powerful.

O Benedict Cumberbatch θα επιστρέψει ως Stephen Strange, όπως και ο Chiwetel Ejiofor ως Baron Mordo, η Elizabeth Olsen θα είναι στον ρόλο της Scarlet Witch/Wanda Maximoff και οι σειρές της Disney+, WandaVision και Loki θα οδηγούν στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness, θα παίξει η Xochitl Gomez ενώ έχουμε και την επιστροφή της Rachel McAdams.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαρτίου 2022 και η σύνοψη έχει ως εξής:  “Mετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame, ο Dr. Stephen Strange συνεχίζει την αναζήτηση του Time Stone. Αλλά ένας παλιός φίλος μετατρέπεται σε εχθρό του και θέλει να εξολοθρεύσει κάθε μάγο στη Γη, χαλώντας έτσι κάθε σχέδιο του Strange και απειλώντας με καταστροφή.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss