Ο Carl Pai, ο συνιδρυτής της OnePlus έφυγε από την εταιρεία και ίσως να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι

Ο Carl Pei, σε μια νέα δημοσίευση στο Διαδίκτυο, επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την OnePlus. Δυστυχώς, δεν υπάρχει λόγος ή εξήγηση. “Μετά από σχεδόν 7 χρόνια στο OnePlus, έχω πάρει τη δύσκολη απόφαση να πω αντίο. Μεγάλωσα ξοδεύοντας τεράστιο χρόνο στο Διαδίκτυο, κατασκευάζοντας προϊόντα και κοινότητες. Βλέποντας ότι οι ιδέες στο μυαλό κάποιου θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πραγματικότητα και να επηρεάσουν τη ζωή των ανθρώπων μου έδωσαν μεγάλη χαρά και ήξερα νωρίς ότι αυτός ήταν ο δρόμος για μένα.”

Η OnePlus ιδρύθηκε από τους «Pete Lau and Carl Pei» το 2013. Ο Pete Lau είναι ο διευθύνων σύμβουλος, αλλά ο Carl Pai είναι το μόνο πρόσωπο της εταιρείας μετά την ίδρυσή της. Έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια από τότε που συνεργάζονται. Ο συνιδρυτής Pete Lau έκανε σπουδαία δουλειά και έφτασε στα ύψη την εταιρία η οποία αυτή την στιγμή είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες στον χώρο των κινητών τηλεφώνων. Ωστόσο, η τελευταία αναφορά δείχνει ότι ο Carl Pei αποχώρησε από την εταιρεία.

Η Ινδία έχει τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών OnePlus τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο. Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε τις δυνατότητες, τα μοντέλα και άλλα πολλά καλά ενός κινητού OnePlus. Έπαιξε τεράστιο ρόλο στο σχεδιασμό smartphones συμπεριλαμβανομένου του Nord, το οποίο είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της OnePlus μέχρι σήμερα. Ορισμένες αναφορές λένε ότι η σειρά OnePlus Nord έχει ληφθεί από την Emily Dai.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss