Ο Colin Firth μοιράστηκε τις σκέψεις του για το αν είναι σωστό να υποδύεται gay χαρακτήρες – Missbloom.gr

Ο Colin Firth παραδέχθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζει αν είναι σωστό να υποδύεται gay χαρακτήρες. Η συνέντευξη έγινε για το τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Attitude με αφορμή την νέα ταινία Supernova η οποία αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού που ξεκινάει ένα roadtrip καθώς ένας από αυτούς παθαίνει άνοια.

“Μέχρι και σήμερα δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι να υποδύομαι έναν gay χαρακτήρα. Πιστεύω πως το ερώτημα παραμένει. Είναι κάτι που παίρνω στα σοβαρά και το σκέφτομαι πολύ πριν το κάνω”, απάντησε ο ηθοποιός ο οποίος μετά την ταινία “A Single Man” υποδύεται ξανά έναν gay άνδρα.

“Κάθε φορά που αναλαμβάνω κάτι, σκέφτομαι πως είναι θράσος. Δεν νιώθω ιδιαίτερα πως έχω το δικαίωμα να υποδύομαι τη ζωή κάποιου. Αυτό είναι το σημείο αφετηρίας. Σκέφτομαι πάντα ‘Τι ξέρω εγώ για τη ζωή αυτού του ανθρώπου’”, συμπλήρωσε.

Ο συμπρωταγωνιστής του Stanley Tucci, που έχει υποδυθεί επίσης gay χαρακτήρα στο “The Devil wears Prada” πρόσθεσε: “Για πολλά χρόνια gay άνδρες και γυναίκες έπρεπε να κρύβουν την σεξουαλικότητά τους στον χώρο της βιομηχανίας προκειμένου να πάρουν τους ρόλους που ήθελαν. Αυτό είναι πρόβλημα. Οποιοσδήποτε θα έπρεπε να μπορεί να παίξει όποιον ρόλο επιθυμεί. Αυτό είναι το νόημα της υποκριτικής”.

κεντρική φωτογραφία: Abaca / www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss