Ο Dennis Villeneuve είχε απορρίψει τον Timothée Chalamet στην ταινία Prisoners και δεν το θυμόταν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ο εξαιρετικός σκηνοθέτης είναι Dennis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Enemy, Blade Runner 2049) μέσα στην προηγούμενη δεκαετία έκανε μόνο αριστουργηματικές ταινίες και θα εστιάσουμε σε μια υπέροχη του.

Φυσικά το εξαιρετικό Incedies έκανε την αρχή, αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός με το εντυπωσιακό Prisoners μια τεράστια έκπληξη, η οποία συζητήθηκε πολύ και τώρα υπάρχει μια ακόμα αποκάλυψη σχετικά με έναν ηθοποιό.

Ο Denis Villeneuve ξέχασε πως είχε απορρίψει τον Timothée Chalamet στην ταινία Prisoners και του το θύμησε ο ίδιος στο Dune, με τον σκηνοθέτη βέβαια να αναφέρει πως έκανε μια πολύ καλή audition, αλλά δεν ταίριαζε σωματικά στον ρόλο.

Τότε μάλιστα που κυκλοφόρησε η ταινία ο Chalamet δεν είχε κάνει ακόμα το μεγάλο βήμα, μιας και είχε κάποιες συμμετοχές (8) στην σειρά “Homeland” και άλλες 4 στο Royal Pains, αλλά μετά εμφανίσηκε στα “Men, Women & Children” και κυρίως στην ταινία του Christopher Nolan, “Interstellar”, οπότε όλα είχαν δρομολογηθεί.

Η υπόθεση για την ταινία είναι η εξής: Πόσο μακριά θα έφτανες για να προστατέψεις την οικογένειά σου; Ο Κέλερ Ντόβερ αντιμετωπίζει το χειρότερο εφιάλτη ενός γονιού: η μικρή του κόρη μαζί με μια φίλη της εξαφανίζονται ξαφνικά. Ο ντετέκτιβ Λόκι, που έχει αναλάβει την υπόθεση, συλλαμβάνει το μοναδικό ύποπτο που υπάρχει – έναν οδηγό τροχόσπιτου, στο οποίο έπαιζαν τα κορίτσια – αλλά λόγω ανεπαρκών στοιχείων αφήνεται ελεύθερος. Καθώς η πίεση ανεβαίνει, η ομάδα του Λόκι κάνει διάφορες κινήσεις ενώ παράλληλα ο Ντόβερ αποφασίζει ότι δεν του έχει μείνει καμία επιλογή, παρά μόνο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss