Ο Gary Oldman έφτασε στα όρια του με την ταινία Mank και γύρισε μια σκηνή 100 φορές – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Η μεγάλη επιστροφή του David Fincher Gone Girl που βγήκε το 2014 είναι με την πολύ ενδιαφέρουσα ταινία “Mank” και έχει πρωταγωνιστή τον Gary Oldman με αποθεωτικές κριτικές, ενώ λέγεται πως θα πάρει πολλά βραβεία.

Στο Total Film αναφέρθηκε πως ο Gary Oldman ξεπέρασε τα όρια του στα γυρίσματα και σε μια σκηνή στην οποία ο πρωταγωνιστής εισβάλλει μεθυσμένος σε ένα πολυτελές πάρτι ανέφερε στον σκηνοθέτη: «David, έχω κάνει αυτή τη σκηνή 100 γα*****ες φορές!», με τον σκηνοθέτη να απαντά απτόητος: «Ναι, το ξέρω, κι η επόμενη θα είναι η 101ή. Πάρτε αρχικές θέσεις!».

Η ταινία Mank χει να κάνει με τον Χέρμαν Μάνκιεβιτς, συν-σεναριογράφο του «Πολίτη Κέιν» και εστιάζει στην πολυτάραχη σχέση των Γουέλς και Μάνκιεβιτς και συγκεκριμένα στην διαμάχη σχετικά με το ποιος είχε την αρχική ιδέα να χρησιμοποιηθεί ο μεγιστάνας του Τύπου Γουίλιαμ Ράντολφ Χιρστ ως πρότυπο για τον «Πολίτη Κέιν». Όλα αυτά για μια ταινία που αποδοκιμάστηκε, αλλά τελικά κέρδισε το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, ενώ είχε προταθεί για 9 Όσκαρ.

Η ταινία είναι σε παραγωγή Netflix, ενώ εκτός από τον Gary Oldman στο cast είναι οι Amanda Seyfried, Lily Collins, Tuppence Middleton, Arliss Howard (The Time Traveler’s Wife), Charles Dance (Game Of Thrones), Ferdinand Kingsley (Dracula Untold), Jamie McShane (Gone Girl), Joseph Cross (Milk), Sam Troughton (Chernobyl), Toby Leonard Moore (Billions), Tom Burke (The Souvenir), Tom Pelphrey (Iron Fist). Η πρεμιέρα είναι στις 4 Δεκεμβρίου.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss