Ο Joe Hill αποκαλύπτει την μόνη ταινία βασισμένη σε βιβλίο του Stephen King που θα έκανε remake – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Aν μπορούσαμε να γράψουμε πόσα βιβλία του Stephen King, έχουν μεταφερθεί στην μικρή και μεγάλη οθόνη, θα χρειαζόμασταν αμέτρητα άρθρα και φυσικά πολλά κείμενα σχετικά με το πόσο πετυχημένες είναι οι περισσότερες.

Κάθε τηλεοπτική και κινηματογραφική μεταφορά για βιβλίο του παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ αυτή τη φορά πρόκειται για remake μιας και ο Joe Hill θα ήθελε να μεταφέρει μόνο το Maximum Overdrive ξανά στην μεγάλη οθόνη.

Ο γιος του Stephen King ανέφερε στο Bloody-Disgusting πως η μόνη σκηνοθετική προσπάθεια που θα έκανε είναι η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί αδυναμία του και με το που του γινόταν πρόταση, δεν θα το σκεφτόταν ούτε δευτερόλεπτο. Θεωρεί πως το timing είναι ιδανικό και με τα όσα γίνονται αυτή την εποχή (το Maximum Overdrive έχει να κάνει σύμφωνα με τον ίδιο μ’ έναν… ηλεκτρονικό ιο) αλλά και τα Tesla που έχουν κυκλοφορήσει.

H υπόθεση για την original ταινία ήταν η εξής: Ενας κομήτης περνάει κοντά από τη Γη με αποτέλεσμα να επαναστατήσουν οι μηχανές και μια ομάδα φορτηγατζήδων να δεχτεί την επίθεση των επαναστατημένων μηχανών των αυτοκινήτων τους.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss