Ο Keanu Reeves απέρριψε ταινία της Marvel – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 3   Average: 2.3/5]


Tα spinoff από το Spider-man Universe δίνουν και παίρνουν τον τελευταίο καιρό και μετά τo Venom για την οποία σας αναφέραμε αναλυτικά την άποψη μας και την ταινία Morbius, η οποία είχε το πρώτο trailer της, έχουμε μια ακόμα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα θα γίνει η spinoff ταινία Spider-Man, Kraven The Hunter, από την Sony και σε σκηνοθεσία JC Chandor (Triple Frontier). Το σενάριο θα γράψει ο Richard Wenk (“The Equalizer”, “The Magnificent Seven”). Το The Illuminerdi, ανέφερε πως στον Keanu Reeves έχει προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Kraven, χωρίς κάτι παραπάνω, αλλά σύμφωνα με τον insider Skyler Shuler του TheDisInsider, ο ηθοποιός έχει απορρίψει εδώ και καιρό τον ρόλο, όποτε δεν θα τον δούμε (ακόμα τουλάχιστον) σε ταινία της Marvel.

Ο Kraven, ο μεγαλύτερος και πιο υπολογίσιμος εχθρός του Spider-Man, είναι ένας μανιακός κυνηγός μεγάλων θηραμάτων, που επιθυμεί να νικήσει τον Spider-Man για να αποδείξει πως είναι ο μεγαλύτερος κυνηγός του κόσμου. Σε αντίθεση με άλλους κυνηγούς, ο Kraven δεν χρησιμοποεί όπλα ή βέλη και προτιμά να εξουδετερώνει μεγάλα και επικίνδυνα ζώα με τα χέρια του. Επίσης λειτουργεί με έναν κώδικα τιμής, καθώς επιδιώκει το κυνήγι να είναι δίκαιο. Ο Kraven καταναλώνει ένα μυστικό ορό, που του ενισχύει τη δύναμη και που καθυστερεί το γήρας. Ο Kraven εκπαιδεύτηκε απο ένα μυστηριώδη άνδρα με το όνομα Gregor, ένα μισθοφόρο που πολέμησε τον Ka-Zar.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss