Ο Michael Kors κυκλοφορεί ξανά μια διάσημη κάπα που φόρεσε η Naomi Campbell και η Joan Didion

Την κάπα τη φόρεσε πρώτη η Naomi Campbell το 1999 και στη συνέχεια την αγάπησε και η συγγραφέας Joan Didion. Στην νέα του συλλογή τη φοράει η Kaia Gerber.

Ένιωσες ποτέ την ανάγκη να τυλιχτείς σε μία κουβέρτα, είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω, και να τη φορέσεις για όλη την υπόλοιπη μέρα; Αν η απάντηση είναι θετική να σου πούμε πως συμφωνούμε μαζί σου γιατί και εμείς την έχουμε νιώσει. Ευτυχώς, λοιπόν, για όλους εμάς τους οπαδούς των cosy εμφανίσεων αυτή είναι η τυχερή μας χρονιά αφού ο Michael Kors αποφάσισε να επανακυκλοφορήσει την iconic μπεζ κάπα του από τη συλλογή Fall/Winter 1999-2000.

«Αυτή η σεζόν μας διδάσκει πως πρέπει να πάρουμε τα πιο casual κομμάτια και να τους δώσουμε μία πινελιά πολυτέλειας», δήλωσε ο σχεδιαστής στο BAZAAR.com. «Σχεδιάσαμε πολλές κάπες, blanket coats και πόντσο και αυτές τις μέρες που είμαστε όλοι συναισθηματικά φορτισμένοι, αυτές είναι οι πιο chic ‘κουβέρτες παρηγοριάς’ που μπορούμε να φορέσουμε πάνω μας».

Το 1999, το supermodel Naomi Campbell ήταν η πρώτη που τη φόρεσε, ενώ στην πασαρέλα του περασμένου Φεβρουαρίου, η Kaia Gerber εμφανίστηκε με τη νέα εκδοχή της κάπας, την οποία συνδύασε με σουέντ μπότες ιππασίας. Και οι δύο κάπες έχουν ένα γήινο ουδέτερο χρώμα με κάποιες φαρδιές ρίγες.

Λίγο μετά την πασαρέλα του ’99, λέγετε πως η διάσημη Αμερικανίδα συγγραφέας Joan Didion (υπάρχει και ντοκιμαντέρ για την ζωή της στο Netflix που λέγεται ‘The Center Will Not Hold’), ερωτεύτηκε την κάπα και φωτογραφήθηκε φορώντας την. Στον Michael Kors, μάλιστα, αυτό το πορτρέτο της Didion τού προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό. «Το έργο της και το στυλ της ήταν πάντα μια τεράστια έμπνευση για μένα» δήλωσε ο σχεδιαστής.
Η κάπα του Michael Kors είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση σε καταστήματα. Ο ίδιος είπε «το να βλέπεις μία κάπα να τη φοράνε από τη Naomi Campbell και την Joan Didion μέχρι την Kaia Gerber, 20 χρόνια μετά, αυτό σημαίνει πως έχεις φτιάξει κάτι διαχρονικό».

Οπότε, είτε συνδυάσεις ένα αντίστοιχο cape coat με ένα κασμίρ bralette ή το βάλεις με τζιν και μπότες ιππασίας, θα έχεις ένα κομψό και cozy look που θα μπορείς να φοράς αυτόν τον χειμώνα αλλά και κάθε χειμώνα.

Τέλος, ο Kors είπε «νομίζω ότι οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι όταν φοράς κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα, κυρίως σε μια δύσκολη στιγμή, μπορεί πραγματικά να σου φτιάξει η διάθεση. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να είναι και πρακτικό»… σαν την κάπα του θα προσθέσουμε εμείς.

Δες επίσης: 5 Σκανδιναβέζες influencers σε πείθουν ότι πρέπει να αντιγράψεις το στυλ τους

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss