Ο Superman εμφανίστηκε στην ταινία The Batman αλλά δεν είναι αυτό που νομίζεις – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Στην νέα ταινία The Batman θα δούμε τον Bruce Wayne σε πιο μικρή ηλικία από ότι στις προηγούμενες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, με την ταινία να προβάλλεται στις 4 Μαρτίου 2022.

Tο εντυπωσιακό teaser trailer, μας έδωσε και μια πρώτη ματιά σε πολλούς χαρακτήρες αλλά και στον τόνο που θα έχει η ταινία και μια φωτό του Superman “άναψε φωτιές”, αλλά σύμφωνα με τα όσα λέγονται στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν κομπάρσο να φοράει ένα κοστούμι Superman και ο οποίος για τις ανάγκες μιας σκηνής πάει σε ένα πάρτι αποκριών ντυμένος έτσι. Δεν πρόκειται για κάτι παραπάνω εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αλλά για ότι νεότερο σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα.

Το cast είναι το εξής: Robert Pattinson – Batman/Bruce Wayne, Zoe Kravitz – Selina Kyle/Catwoman, Andy Serkis – Alfred, Colin Farrell – Oswald Cobblepot/Penguin, Paul Dano – Edward Nashton/Riddler, Jeffrey Wright – James Gordon, John Turturro – Carmine Falcone, Peter Sarsgaard – Gil Colson, Jayme Lawson – Bella Reál, κ.α.

Συνθέτης είναι ο Michael Giacchino (Rogue One, The Incredibles, War for the Planet of the Apes) που έχει βραβευτεί με Οσκαρ για την ταινία Up. Η σύνοψη είναι η εξής: «Η ταινία θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Gotham αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Batman θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss