Πάμε Netflix: Η χαρά του streaming και τον Οκτώβριο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Mood “ Φθινόπωρο “ (ενω η ζέστη καλά κρατεί)  , με σύμμαχο το πλούσιο μενού που το Netflix φέρνει τον Οκτώβριο, σε ένα μήνα, που πραγματικά έχει κάτι για όλους, με πολύ ενδιαφέρουσες αφίξεις, αλλά και επιστροφές.

  • Γράφει ο Παναγιώτης Πυλαρινός (CinemaFiles)

Σε ενα “άτυπο” κατάλογο προτιμήσεων , θα ξεχωρίσουμε το πολυαναμενόμενο “The Haunting of Bly Manor” την νέα σειρά «Emily in Paris», με την  Lily Collins, και το δυνατό χαρτί «The Trial of the Chicago 7», μια δραματική ταινία με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen, που θα δούμε στις 16 του μήνα. Επίσης θα δούμε το «Halloween Hubie» με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler να επιστρέφει στο Netflix μετά το Uncut Gems , ενώ αργότερα μέσα στον μήνα περιμένουμε την ταινία-θρίλερ «Rebecca» , που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Daphne du Maurier και με τους Armie Hammer και την Lily James.

Ξεχωρίζουν ακόμα το “The Queen’s Gambit” με την Anya Taylor-Joy , η τρίτη σεζόν του «Star Trek Discovery» και η “περίεργη” γαλλική σειρά La Revolution.

Ρίξτε , πάντως , μια ματιά στο αναλυτικό πρόγραμμα του Οκτωβρίου … και πράξτε ανάλογα:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Emily in Paris (2/10/2020)

Η φιλόδοξη εικοσάχρονη Έμιλι από το Σικάγο βρίσκει ξαφνικά τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι όπου προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, τη φιλία και τον έρωτα.

The Haunting of Bly Manor (9/10/2020)

Από τον δημιουργό του “Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ” έρχεται το νέο κεφάλαιο της ανθολογίας, μια γοτθική αισθηματική ιστορία φαντασμάτων από τις ιστορίες του Χένρι Τζέιμς.

Social Distance (15/10/2020)

Γυρισμένη στην καραντίνα, αυτή η κωμικοτραγική σειρά περιλαμβάνει σκοτεινές και αστείες εκδοχές για το πώς οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρήσουν επαφή από απόσταση.

Star Trek: Discovery: Season 3 (16/10/2020)

Σε αυτήν τη σεζόν, το πλήρωμα του Ντισκάβερι προσγειώνεται σε πραγματικά απάτητο χώμα: 930 χρόνια μπροστά στο μέλλον. Η Ομοσπονδία έχει κι αυτή υποστεί κάποιες αλλαγές.

La Revolution (16/10/2020)

Λίγο πριν την Επανάσταση ένας νέος ιός , ο οποίος εξαπλώνεται στην αριστοκρατική κοινωνία της Γαλλίας βάφει μπλε το αίμα των αριστοκρατών. Η εξάπλωση του ιού θα προκαλέσει μια σειρά από δολοφονίες και έτσι σταδιακά ο γαλλικός λαός θα οδηγηθεί στην Επανάσταση.

The Alienist: Angel of Darkness (22/10/2020)

Έναν χρόνο αργότερα, η Σάρα διευθύνει το δικό της πρακτορείο ντετέκτιβ, το οποίο αναλαμβάνει να βρει τη νεογέννητη κόρη του Iσπανο0ύ γενικού προξένου που έχει απαχθεί.

The Queen’s Gambit – Mini Series (26/10/2020)

Σε ένα ορφανοτροφείο του Κεντάκι τη δεκαετία του ’50, ένα κορίτσι ανακαλύπτει το σπάνιο ταλέντο της στο σκάκι, ενώ παλεύει με τον εθισμό της και το χάρισμα της ιδιοφυΐας.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Hubie Halloween (7/10/2020)

Παρά την αφοσίωσή του στην πατρίδα του, το Σάλεμ της Μασαχουσέτης (και τους θρυλικούς εορτασμούς της πόλης για το Χάλοουιν), ο Χιούμπι Ντουμπουά είναι αντικείμενο χλευασμού, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους μεγάλους. Φέτος όμως, κάτι τρομακτικό θα ακουστεί τη νύχτα και μόνο ο Χιούμπι μπορεί να σώσει το Χάλοουιν.

The Forty-Year-Old Version (9/10/2020)

Απεγνωσμένη να κάνει επιτυχία πριν από τα 40, η άτυχη Νεοϋορκέζα θεατρική συγγραφέας Ράντα επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ως ράπερ, αναζητώντας την αληθινή της φωνή.

The Trial of the Chicago 7 (16/10/2020)

Μια ειρηνική διαμαρτυρία στο συνέδριο εκλογής αρχηγού των Δημοκρατικών το 1968 κατέληξε σε άγρια σύγκρουση μεταξύ αστυνομίας και Εθνοφρουράς. Οι διοργανωτές της, συμπεριλαμβανομένων των Άμπι Χόφμαν, Τζέρι Ρούμπιν, Τομ Χέιντεν και Μπόμπι Σιλ, παραπέμπονται με την κατηγορία της συνωμοσίας για υποκίνηση εξέγερσης και η δίκη που ακολούθησε ανήκει στις πιο διαβόητες δίκες στην ιστορία.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Άαρον Σόρκιν, με πρωταγωνιστές τους Σάσα Μπάρον Κοέν, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Φρανκ Λανγκέλα, Έντι Ρεντμέιν, Μαρκ Ράιλανς, Τζέρεμι Στρονγκ, Γιάχια Αμπντούλ-Ματίν II, Μάικλ Κίτον, Τζον Κάρολ Λιντς και Άλεξ Σαρπ.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting  (15/10/2020)

Αναλαμβάνοντας να κάνει την μπέιμπι σίτερ το Χάλοουιν, η μαθήτρια Κέλι Φέργκιουσον προσλαμβάνεται σε μια μυστική οργάνωση που προστατεύει από τέρατα παιδιά με δυνάμεις.

Rebecca (21/10/2020)

Μια νεαρή νιόπαντρη κοπέλα μετακομίζει στην επιβλητική οικογενειακή έπαυλη του άντρα της σε μια αγγλική ακτή που τη δέρνει ο άνεμος και παλεύει να ξεφύγει από τη σκιά της συγχωρεμένης πρώην γυναίκας του, της Ρεβέκκα, της οποίας το πνεύμα ζει ακόμα στο σπίτι, πολύ μετά τον θάνατό της. Η μοντέρνα ματιά στο γοτθικό μυθιστόρημα της Δάφνης Ντι Μωριέ έρχεται στο Netflix με πρωταγωνιστές τους Άρμι Χάμερ, Λίλι Τζέιμς και Κριστίν Σκοτ Τόμας.

Over the Moon  (23/10/2020)

Ένα κορίτσι φτιάχνει έναν πύραυλο και εκτοξεύεται στο διάστημα με την ελπίδα να γνωρίσει μια μυθική θεά του φεγγαριού. Μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων του Γκλεν Κιν.

Επίσης στο τμήμα των ντοκιμαντέρ , έχουμε την επιστροφή της πολύ καλής σειράς Unsolved Mysteries: Volume 2 , εκεί όπου αληθινές υποθέσεις ανεξήγητων εξαφανίσεων, σοκαριστικοί φόνοι και παραφυσικά φαινόμενα δίνουν τροφή σε αυτήν την καθηλωτική αναβίωση της θρυλικής σειράς ντοκιμαντέρ. Πρεμιέρα στίς 19/10

Θα κλείσουμε με την λατρεία που έγινε συνήθεια! Το τμήμα , δηλαδή , του “ videoclub “ ταινιών εκτός Netflix , με κινηματογραφικές παραγωγές οι οποίες καλύπτουν κάθε γούστο , ανάγκη … αλλά και ώρα. Πάρτε ενα μικρό δείγμα στην παρακάτω λίστα :

THE TERMINAL

BLADE RUNNER: THE FINAL CUT

PET SEMATARY (2019)

BRIDGET JONES: THE END OF REASON

ABOUT TIME

THE TWILIGHT SAGA

OBLIVION

ALL THE MONEY IN THE WORLD

IN THE HEART OF THE SEA

THE FRONT RUNNER … και πολλά άλλα .

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς , ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου, δες παρακάτω το αναλυτικό video με όλες τις κυκλοφορίες , που ακολουθεί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss