Πάνος Μουζουράκης: «Με στιγμάτισε κάτι που συνέβη στα 14 μου, με «κλείδωσε» και στη μητέρα μου το είπα στα 23» – nassosblog.gr

Ο Πάνος Μουζουράκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και εξομολογήθηκε τη σ3ξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 14 του.

«Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και να στηρίξουμε», είπε αναφερόμενος στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε τι δική του ιστορία καθώς στην εφηβεία του δέχτηκε 3ξουαλική παρενόχληση.

«Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται μόνο στο χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος. Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου μέχρι τα 23 μου. Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου… Έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο. Πρέπει να αλλάξει. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Που θα μπούνε τα όρια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss