Πέδιλα και σανδάλια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι 2022 | ediva.gr

]]>

Τα παπούτσια είναι βασικό στοιχείο κάθε μας εμφάνισης. Μπορεί να είναι το κομμάτι εκείνο που θα μεταμορφώσει ολόκληρο το look. Συνεπώς, η επιλογή του είναι ιδιαίτερα σημαντική. Κάθε εποχή έχει τα δικά της trends, τα οποία μπορούμε φυσικά να προσαρμόσουμε στα δικά μας γούστα και στις ανάγκες μας. Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, είναι καιρός να ανανεώσουμε λίγο τη συλλογή μας και να προσθέσουμε τα απαραίτητα παπούτσια. Φυσικά οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού είναι τα πέδιλα και τα σανδάλια.
Τάσεις στα πέδιλα και σανδάλια του καλοκαιριού 2022

Fisherman σανδάλια

Η μεγαλύτερη -ίσως- τάση του φετινού καλοκαιριού είναι ένα αρκετά αμφιλεγόμενο παπούτσι. Ανήκει σε αυτή την κατηγορία trends που είτε θα λατρέψεις είτε θα μισήσεις. Ωστόσο, έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς υποστηρικτές, λόγω του μίνιμαλ σχεδιασμού του, αλλά και της άνεσης που προσφέρει. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια η μόδα στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς την άνεση και την πρακτικότητα. Τα fisherman σανδάλια έχουν πάρει το όνομά τους από το στυλ των ψαράδων της δεκαετίας του ’40. Χαρακτηρίζεται από χοντρά δερμάτινα λουριά που δένουν στον αστράγαλο και είναι κλειστά στο μπροστινό μέρος.
Αν θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ τα fisherman σανδάλια, μπορείς να αποκτήσεις το ζευγάρι σου εδώ!
Y2K platform sandals

Όπως θα έχεις καταλάβει, η αναβίωση τάσεων παλαιότερων δεκαετιών είναι συχνό φαινόμενο στη μόδα. Έτσι και φέτος, λοιπόν, ένα από τα παπούτσια που έχουν την τιμητική τους έχει καθαρές επιρροές από τα 2000s. Οι αρχές της δεκαετίας βρήκαν όλες τις γυναίκες να φορούν μετά μανίας τις χαρακτηριστικές ανοιχτές πλατφόρμες με τα χοντρά τακούνια. Αυτή την τάση έχουν επαναφέρει για το φετινό καλοκαίρι πολλοί οίκοι μόδας και έχουν ήδη εμπιστευτεί πολλά fashion icons.

Για την απόλυτη y2k πλατφόρμα σε μοναδικό χρώμα και έκπτωση, δες εδώ!
Λουριά για τα πέδιλα και σανδάλια του καλοκαιριού

Μία αγαπημένη τάση των τελευταίων ετών, η οποία συνεχίζει δυναμικά και φέτος είναι τα strappy sandals, τα πέδιλα, δηλαδή, με τα πολλά λουριά. Είναι ένα είδος παπουτσιού που έχει αγαπηθεί πολύ και όχι άδικα, αν αναλογιστούμε, μάλιστα, ότι είναι από τις λίγες επιλογέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss