Πέντε κάπως ασυνήθιστα styling tips που μπορείς να εφαρμόσεις αμέσως

Και να είσαι η πιο fashionable όταν βγάζεις τον σκύλο βόλτα και όταν πηγαίνεις στο super market.

Αν κάτι δεν έχουμε στερηθεί όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας είναι σίγουρα η άνεση. Στον τρόπο που κινούμαστε, δουλεύουμε και φυσικά ντυνόμαστε. Όλη τη μέρα μέσα σε φόρμες, φαρδιά πουλόβερ, κολάν και φούτερ ίσως από την πολλή άνεση έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε πως έχουμε «ξεχάσει να ντυνόμαστε». Γι’ αυτό γράφτηκε αυτό εδώ το άρθρο, για να μας το «θυμίσει». Για να δούμε και πάλι πώς μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα casual looks μας με τους πιο εύκολους τρόπους.

Το overstyling μπορεί να αποβεί μοιραίο ακόμα και για τα πιο στυλάτα σύνολά μας. Τα πολλά αξεσουάρ, οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις, τα extravagant ρούχα και παπούτσια, μπορεί να καταστρέψουν ένα look ενώ το ζητούμενό μας είναι να είμαστε καλοντυμένες χωρίς να κάνουμε υπερπροσπάθεια.«Keep it simple» είναι η συμβουλή μας και στην παρακάτω gallery θα δεις πώς να την κάνεις πράξη εφαρμόζοντας στα χειμερινά σου outfits 5 πολύ απλά styling tricks.

Δες πώς αλλιώς μπορείς να βάλεις το πουλόβερ που έχεις «για μέσα στο σπίτι», πώς να αξιοποιήσεις την οικολογική σου γούνα ακόμα και τώρα που δεν έχεις κάπου «πιο καλά» να πας και πώς μπορείς με ένα ζευγάρι αθλητικά να αναδείξεις την ολόσωμη φόρμα σου. Πάρε 5 χρήσιμες, εύκολες και ίσως λίγο ανορθόδοξες ιδέες και δες τα winter looks σου, από εδώ και μετά, με άλλο μάτι.
Δες επίσης: Screen Style: 5 tips για να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε επαγγελματική συνέντευξη μέσω Zoom

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss