Πέντε καλοκαιρινά ρούχα που φοριούνται ακόμα με τους «κατάλληλους» τρόπους

Τα βαμβακερά shorts έχουν ακόμα θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Μετά από έναν μεσογειακό κυκλώνα και από μία κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας μπορούμε να πούμε και επισήμως πως φθινοπώριασε. Και όσο και αν μας «πληγώνει» αυτή η παραδοχή, το να συνεχίσουμε να μην «βλέπουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο» δεν βοηθάει και πολύ στην εξέλιξη του στυλ μας και στη βελτίωση της γκαρνταρόμπας μας.

Πριν όμως πακετάρουμε μια και καλή όλα τα μαγιό και κατεβάσουμε τα πουλόβερ από το πατάρι, ας απολαύσουμε –χωρίς να εθελοτυφλούμε- αυτήν την ενδιάμεση μεταβατική περίοδο κατά την οποία μπορούμε να φορέσουμε τόσο χειμωνιάτικα, όσο και καλοκαιρινά ρούχα αρκεί να το κάνουμε με τρόπο σωστό, τρόπο που να δένει αρμονικά τα must have items του καλοκαιριού που μας πέρασε με τα αξεσουάρ που φοράμε όλες για ακόμα ένα φθινόπωρο.

Smocked dresses με αθλητικά, βερμούδες με mules και βαμβακερά shorts με φούτερ, είναι μερικά από τα transitional combos που δεν θα σταματήσουμε (άμεσα τουλάχιστον) να φοράμε και πολύ χαιρόμαστε γι’ αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα βρεις στην παρακάτω gallery και με αυτόν τον «ήπιο» τρόπο θα κάνεις και εσύ την ενδυματολογική μετάβαση που καμία μας δεν μπορεί να αποφύγει όσο και αν θέλει.
Δες επίσης: Emmys 2020: Τι φόρεσαν οι stars στη μεγάλη βραδιά της τηλεόρασης

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss