Πέντε νέες & πολύ στυλάτες τηλεοπτικές σειρές που ανυπομονούμε να δούμε το 2021

Γυρίζονται τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και υπόσχονται μεγάλα πράγματα σε ό,τι αφορά το στυλ.

Τα catwalks γίνονται επιλεκτικά -όταν γίνονται- και χωρίς την παρουσία φυσικού κοινού. Τα καταστήματα παραμένουν κλειστά. Οι Influencers προσπαθούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα αυτής της νέας in house πραγματικότητας, χωρίς ταξίδια, events και parties. Τα «κόκκινα χαλιά» στρώνονται μόνο virtual και όλο αυτό το δυστοπικό περιβάλλον για τα fashion sets έχει μεταφέρει το «παιχνίδι της μόδας» σε άλλα sets, τα τηλεοπτικά.
Οι σειρές γίνονται ο νέος τρόπος, όχι μόνο διασκέδασης, αλλά και έκφρασης του στυλ, παρουσίασης των νέων τάσεων και απόλυτη πηγή ενδυματολογικής έμπνευσης για ολόκληρο τον πλανήτη. Και γι’ αυτό τα τηλεοπτικά προγράμματα μπαίνουν τώρα στο μικροσκόπιό μας περισσότερο από ποτέ. Είναι σαν ένα παράθυρο που μπορούμε να ανοίξουμε στον κόσμο (της μόδας) όταν όλες οι πόρτες γύρω μας παραμένουν κλειστές.
Και για την ακρίβεια το 2021 δεν περιμένουμε με προσμονή να ανοίξουμε μόνο ένα, αλλά πέντε «καινούργια παράθυρα». Οι τηλεοπτικές παραγωγές που θα δεις παρακάτω θα παίξουν στους συνδρομητικούς μας δέκτες και στις αντίστοιχες πλατφόρμες μέσα στους επόμενους μήνες και είναι ό,τι πιο stylish έχει να μας προσφέρει ο κόσμος της τηλεόρασης για τη νέα σεζόν. Τσέκαρε τι πραγματεύεται η κάθε μία από αυτές και ετοιμάσου για μαραθώνιο binge-watching μέσα στο 2021.

#1 «It’s a sin»
Σαράντα χρόνια μετά από την αρχή της κρίσης του AIDS, ο Russell T Davies – γνωστός για τη δεκαετία του ’90 και τη σειρά «Queer as Folk» – σε μία παραγωγή του Channel 4 και τoυ HBO Max, αποτίει φόρο τιμής σε όσους χάθηκαν από τον φονικό ιό μέσα από τη νέα σειρά του με το προβοκατόρικο όνομα «It’s a sin». Η πλοκή διαδραματίζεται στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’80, το οποίο είναι το πιο fashionable σκηνικό που θα μπορούσε να διαλέξει ένας fan της punk αισθητικής και ακολουθεί το lifestyle νέων, queer χαρακτήρων που ζουν μαζί. Μπορεί η υπόθεσή της να μην είναι συναισθηματικά ανάλαφρη αλλά τα κοστούμια της απεικονίζουν τις χειρότερες και τις καλύτερες πλευρές αυτής της δεκαετίας από το κιτς μέχρι τους νεο-ρομαντικούς.

#2 «Inventing Anna»
Μετά την επιτυχία του «Bridgerton» η παραγωγός-σεναριογράφος, Shonda Rhimes, ετοιμάζει ήδη την επόμενη δουλειά της για το Netflix, με τίτλο «Inventing Anna». Η σειρά θα πραγματεύεται την μυθιστορηματική ζωή μίας απατεώνισσας, της Anna Delvey, η οποία κατάφερε να αποσπάσει από την ελίτ του Μανχάταν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, πείθοντάς τους ότι είναι Γερμανίδα κληρονόμος και δημιουργώντας ένα ίδρυμα τέχνης με 60 εκατομμύρια Ευρώ στο ταμείο του. Κάπου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της από τη σουίτα του «11 Ηοward» στο Soho της Νέας Υόρκης, στο κελί των φυλακών, η Delvey γίνεται ένα νέο υβρίδιο fashionista που ενώνει τις αίθουσες των δικαστηρίων με τα πιο ψαγμένα στέκια του Μανχάταν.
inventing anna

#3 «Gossip Girl»
Στα μισά των ‘00s το αρχικό «Gossip Girl» έδωσε στην πολυτελή αμερικανική βιομηχανία μόδας την ώθηση που χρειαζότανε. Πώς το έκανε αυτό; Μέσα από τις Oscar de la Renta τουαλέτες της «Blair Waldorf» και τις Marc Jacobs πολύχρωμες τσάντες της «Serena van der Woodsen». Σήμερα, 15 χρόνια αργότερα, ο Eric Daman, ο αρχικός ενδυματολόγος της σειράς και βοηθός της Patricia Field στο «Sex and the City», επιστρέφει στις επάλξεις και αισιοδοξεί εν μέσω πανδημίας να δώσει το φιλί της ζωής σε όλα τα αμερικάνικα brands, luxury αλλά και πιο εναλλακτικά, μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές των νέων πρωταγωνιστών της σειράς. Η Genaration Z φοράει Telfar μαζί με Ralph Lauren και το αποτέλεσμα αναμένεται εκρηκτικό.
gossip girl

#4 «The Gilded Age»
Μετά από αρκετά χρόνια αναμονής μετά το τέλος του «Downton Abbey», ο Julian Fellowes επιστρέφει με ένα νέο δράμα εποχής το οποίο ονομάζεται «The Gilded Age» και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021. Η πλοκή της νέας αυτής σειράς, που μετά το hype του «Bridgerton» περιμένουμε με αγωνία να δούμε τα κοστούμια της διαδραματίζεται στα τέλη του 19ου αιώνα στο Μανχάταν και στο Νιούπορτ. Eκεί θα δούμε πως οι νέοι μεγιστάνες του πετρελαίου και του χάλυβα προσπαθούν να ενσωματωθούν στην αριστοκρατία του Παλαιού Κόσμου και η «Louisa Jacobson» -η 29χρονη κόρη της Meryl Streep- θα είναι η «ξεναγός μας σε αυτό το νέο ταξίδι».
TheGildedAge

#5 Halston
Η νέα συνεργασία του Ryan Murphy με το Netflix μας δείχνει πως αυτήν τη φορά ο θρύλος της τηλεόρασης (και παραγωγός σειρών όπως το «American Horror Story» και το «Scream Queens») πρόκειται να ασχοληθεί με το πιο στυλιστικά άρτιο από όλα του τα projects, με μία σειρά που αφηγείται τη ζωή Roy Halston και είναι αφιερωμένη στην άνοδο και την πτώση του θρυλικού σχεδιαστή της δεκαετίας του ’70, γνωστό για τα ντραπέ σχέδιά του και τα party-disco φορέματά του. Ο Ewan McGregor θα πρωταγωνιστήσει και θα μας δείξει πέρα από το ατελιέ του και τους δρόμους της Νέας Υόρκης, μία αναπαράσταση του αυθεντικού Studio 54. Η Krysta Rodriguez παίζει την αγαπημένη φίλη του Halston και την ενδυματολογική του μούσα, Liza Minelli.
halston
Δες επίσης: Αυτή είναι η τσάντα που θα βλέπεις κυριολεκτικά παντού φέτος

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss