Πέντε ουδέτερα color trends που πρέπει να δοκιμάσεις αν σου αρέσει το minimal στυλ

Το χρώμα είναι σωτηρία για μερικούς, αλλά τρομακτικό, ακόμη και ανυπόφορο για άλλους. Μπορείς να βάλεις χρώμα στην ζωή σου μέσω του βερνικιού των νυχιών σου, του χρώματος του τοίχου σου, ή των ρούχων και των αξεσουάρ σου, αλλά πολλές φορές, οι άνθρωποι – δηλαδή οι φανατικοί υποστηρικτές του Μινιμαλισμού – επιλέγουν τα ουδέτερα.

Οι αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο, το γκρι, το καμηλό, και το μπλε σκούρο είναι συνώνυμες με την αισθητική. Αν θες να βάλεις έστω και λίγο χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου, διατηρώντας όμως τα πράγματα απλά όπως πριν, λάβε υπόψιν σου τα σχεδόν-ουδέτερα color trends που θα αγαπήσουν οι μινιμαλιστές, αλλά και όλοι όσοι έχουν κουραστεί το χρώμα.

Όσον αφορά τη μινιμαλιστική μόδα, τα ουδέτερα, τα μαύρα και τα λευκά είναι τα go-to χρώματα. Είναι ένας κενός καμβάς, και όλες οι αποχρώσεις ταιριάζουν πολύ ωραία μαζί. Τα τελευταία χρόνια όμως, το trend του μινιμαλισμού έχει εξελιχθεί, με το χρώμα να παίρνει σημαντικότερο μέρος.

Τα χρώματα που ταιριάζουν ωραία με τα ουδέτερα προέρχονται από γήινες αποχρώσεις, αλλά είναι πιο τολμηρά από το καφέ, το καμηλό, το μπλε και το ανθρακί, που συνήθως γεμίζουν την γκαρνταρόμπα ενός μινιμαλιστή. Σκέψου το σκουριασμένο κόκκινο, και το κεραμιδί, το λαδί και το «σκονισμένο» μοβ. Αυτά τα χρώματα προσθέτουν ενδιαφέρον και μια πινελιά χρώματος σε ένα outfit. Ωστόσο, εάν αυτές οι αποχρώσεις είναι υπερβολικές για σένα στα ρούχα, δοκίμασε τα σε μια τσάντα ή ένα παπούτσι.

Συνέχισε στην gallery παρακάτω για τις πέντε δημοφιλείς αποχρώσεις αυτή τη σεζόν και κάποιες στυλιστικές συμβουλές.

Δες επίσης: Fluffy sneakers: Η νέα, εκκεντρική τάση στα αθλητικά παπούτσια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss