Πέντε στυλ μπουφάν που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Ώστε να μην χρειάζεται να αγοράζει καινούργια παλτό και jackets κάθε χειμώνα.

Coat season is on! Aκόμα και αν δεν τα φοράμε όσο παλαιότερα, ακόμα και αν χρειαζόμαστε μόνο ένα δύο κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για να «βγάλουμε» τις ελάχιστες υποχρεώσεις που έχουμε πια εκτός σπιτιού, τα πανωφόρια είναι, ήταν και θα είναι το αγαπημένο μας χειμερινό ρούχο και πάντα θα είναι η βασική μας «αναφορά» όταν σκεφτόμαστε winter looks.

Γι’ αυτό μία σύντομη λίστα με τα απαραίτητα μπουφάν, παλτό και jackets είναι και φέτος, εν μέσω lockdown, χρήσιμη. Για να δεις τι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και τι πρέπει να αποκτήσεις οnline εν όψει Black Friday για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη, χειμερινή γκαρνταρόμπα. Μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, λοιπόν, που τα μεγαλύτερα brands του κόσμου θα βάλουν σούπερ προσφορές, σκέψου ποιο είδος πανωφοριού σου λείπει.

Έχεις μακρύ παλτό αλλά δεν έχεις ένα κλασικό biker jacket; Έχει δύο διαφορετικά χρώματα trench coats αλλά καμία οικολογική γούνα; Έχει ένα tailored coat αλλά κανένα μάλλινο πανωφόρι; Όποιες και αν είναι οι «ελλείψεις» σου αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρεις στα looks σου την πολυπόθητη ισορροπία που όλες αναζητάμε.

Με κριτήριο το προσωπικό σου στυλ –είναι rock, boho, κλασικό ή καθωσπρέπει- πρόσθεσε στη shopping list ένα από τα παρακάτω σχέδια και ετοιμάσου να υποδεχθείς αυτόν το διαφορετικό χειμώνα με τη δική σου ξεχωριστή αίσθηση της μόδας.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 πλεκτές ζακέτες για να δημιουργήσεις τα καλύτερα comfy looks

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss