Πέντε συνδυασμοί φορέματος με μπότες που θα φοράς φέτος και κάθε χρόνο

Το διαχρονικό matching του χειμώνα έρχεται μέσα από τα αγαπημένα σου items.

Όταν αλλάζει η εποχή και το καλοκαίρι γίνεται σιγά-σιγά κι επίσημα παρελθόν -ακόμα κι αν αυτό γίνεται στα μέσα του Οκτωβρίου για τα δεδομένα της Ελλάδας- οι αλλαγές στον τομέα της μόδας είναι αναμενόμενες. Με το πρώτο κρύο, θα επισκεφτείς την ντουλάπα σου για να κάνεις το πατροπαράδοτο exchange μεταξύ των πιο δροσερών και των πιο ζεστών υφασμάτων. Δημιουργείς τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς και το layering που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να συμβεί υπό τις υψηλότερες θερμοκρασίες του θέρους.

Τώρα, είναι η εποχή που ένα από τα πιο αγαπημένα items όλης της χρονιάς έρχεται στο προσκήνιο. Τα μποτάκια είναι τα παπούτσια που ξέρεις ότι μπορείς να ταιριάξεις εύκολα σε κάθε styling που θα δημιουργήσεις. Δερμάτινα υφάσματα, έντονα ή «ήσυχα» prints, «παιχνίδια» με τα ύψη σου δίνουν τις βάσεις να πειραματιστείς σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας αλλά και το προσωπικό σου γούστο.

Αν, όμως, μπορείς βρεις ένα εικονικό δίδυμο όσον αφορά στους στυλιστικούς συνδυασμούς είναι αυτό του φορέματος με τις μπότες. Αποτελεί το go-to των πιο διάσημων influencers του πλανήτη, προτείνεται στις πασαρέλες των αγαπημένων brands και εσύ συνεχίζεις να επιστρέφεις σε αυτό για την πρακτικότητα, την άνεση και την απαράμιλλη αίσθηση του στυλ που προσδίδει.

Πώς θα κάνεις τον go-to συνδυασμό σου για φέτος; Ένα scroll στην παρακάτω gallery θα σου δώσει την έμπνευση που ζητάς.

Δες επίσης: Μία δερμάτινη φούστα, 10 διαφορετικοί τρόποι να τη φορέσεις το 2020 (video)

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss