Πέντε sweater trends που δίνουν την πιο ζεστή αγκαλιά στο σώμα σου

Με την ψύχρα να είναι πια αισθητή, ήρθε η ώρα για αλλαγές στα top που επιλέγουμε.

Η «δεύτερη σεζόν» της καραντίνας είναι προ των πυλών. Όλοι ετοιμαζόμαστε να κλειστούμε ξανά στα σπίτια μας και να συνεχίσουμε από εκεί τις ζωές μας προσαρμόζοντας πάλι την καθημερινότητα στα νέα δεδομένα. Μέχρι και το Halloween, μία συνήθεια τόσο μακριά από τα δικά μας δεδομένα, πολλοί την ενέταξαν και αυτή στη ζωή τους, για να νιώσουν ότι συνεχίζουν να γιορτάζουν και ότι κάνουν πράγματα όποτε μπορούν.

Τώρα, λίγο πριν την πρώτη μέρα του νέου lockdown, το μυαλό μας ταξιδεύει προς shopping πλευρά. Ίσως είναι λογικό να συμβαίνει, αφού, θέλοντας και μη, ψάχνουμε τρόπους να βελτιώσουμε την ψυχολογική μας κατάσταση. Ακόμα κι αν δεν προβούμε τώρα στις ανάλογες αγορές, σίγουρα θέλουμε να έχουμε έτοιμη και ενημερωμένη τη λίστα μας για όταν η στιγμή είναι κατάλληλη.

Τα sweater ανήκουν στα ρούχα που κάθε χρόνο θες να ανανεώσεις. Το κρύο και η ψύχρα της εποχής σε κάνουν να στρέφεσαι προς πιο ζεστές επιλογές στα υφάσματα. Γιατί αυτά είναι που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα όπου κι αν βρίσκεσαι. Το sweater μπορεί να φορεθεί από μία βραδιά χαλάρωσης στο σπίτι μέχρι και στο γραφείο με τον κατάλληλο συνδυασμό και, ευτυχώς για εμάς, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, υπάρχουν πολλά trends για να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό μας γούστα αλλά και τη διάθεση της στιγμής.

Δες επίσης: Πώς οι κάλτσες έγιναν ο αναπάντεχος ήρωας της μόδας μέσα στην καραντίνα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss