Πίστεψέ με! Πρέπει να δεις την καινούρια σειρά της Puma και να ακολουθήσεις το απόλυτο παγκόσμιο trend

Σε μία εποχή που όλα έχουν αλλάξει και με τις νέες συνθήκες που ζούμε, η ανάγκη για ενότητα απέναντι στις δυσκολίες μας είναι πλέον κυρίαρχο αίσθημα. Και φυσικά ο κόσμος της μόδας δεν μένει αμέτοχος. Το αντίθετο. Συμμετέχει με τον δικό του χρωματιστό τρόπο στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον! Και αυτό ακριβώς κάνει η νέα σειρά της Puma. 

Η Unity collection έφτασε και τιμά την παγκόσμια ενότητα σε όλες τις μορφές της. Με τη φουτουριστική αισθητική της, ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στη βιομηχανία της μόδας: σύγχρονο και με αέρα ανανέωσης!

Στη Unity, το Sport στοιχείο ακολουθεί τη μόδα και τα νέα trends. Χρώματα που βρίσκονται στην κορυφή της φετινής παλέτας και σχέδια που εκφράζουν τη νέα παγκόσμια αίσθηση για ενότητα, είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της fresh collection! Μία άκρως μοντέρνα σειρά, με αθλητικά κομμάτια πιο ζωντανά από ποτέ αλλά και με πολύχρωμα γραφικά εμπνευσμένα από σημαίες από όλο τον κόσμο. Απλά τέλεια!

Το μήνυμα της collection!
Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι, με τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ελευθερίες! Ξεκάθαρο, σαφές και δεδομένο πια. Ειδικότερα στον κόσμο της μόδας τα γεωγραφικά σύνορα δεν υπάρχουν. Και αυτό έρχεται να υπογραμμίσει αυτή η δυναμική και δημιουργική σειρά. #celebratingunity λοιπόν. Ενωμένοι και με την αίσθηση της δύναμης που έχουμε όλοι μαζί, τώρα είναι η στιγμή που θέλεις να εκφράσεις και εσύ τη νέα αυτή δυναμική και η νέα αυτή συλλογή θα σου δώσει την ευκαιρία!

Μέσα από την Unity και τα μοναδικά της κομμάτια θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για φέτος. Παπούτσια και ρούχα για να εκφράσεις το προσωπικό σου στιλ που θα σε ενώσει με όλον τον κόσμο! Μία συλλογή που ενώνει με τον καλύτερο τρόπο τώρα τους fashiniastas σε όλον τον κόσμο.

Μία συναρπαστική συλλογή όπου το μοντέρνο αθλητικό look να συναντά το classic style και αυτό παρουσιάζεται μέσα από μια μοντέρνα και luxe οπτική. Τα υποδήματα, τα ενδύματα και τα αξεσουάρ της συλλογής είναι εμπνευσμένα από iconic σχέδια της PUMA, η οποία θέλει με αυτόν τον τρόπο να τονίσει τη σημαντικότητα αλλά και τη σπουδαιότητα που έχει αυτή η συλλογή.

Αυτή είναι και η μαγική συνταγή της, αφού ενώνει το παλιό με το ολοκαίνουριο δίνοντας μία δυναμική που σίγουρα θα λατρέψεις!

H συλλογή Unity Collection αποτελείται από must-have κομμάτια για γυναίκες και άνδρες όπου, μέσα από νέα σχέδια και τεχνικές λεπτομέρειες, μεταμορφώνει το sportswear σε fashion statement. Είναι τέλειο να μπορείς να απολαύσεις μία συλλογή με τον φίλο σου ή με την παρέα σου και να έχετε μαζί μία συλλογή που σας ενώνει!

Με την κυκλοφορία αυτής της συλλογής, η PUMA δεσμεύτηκε να δωρίσει 100.000€ στο ταμείο απόκρισης και αλληλεγγύης κατά του COVID-19, θέλοντας ουσιαστικά να συμβάλλει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή που όλοι μας βιώσαμε.

Πολύ ωραία δράση και ένας ακόμη λόγος για να δεις και να εκτιμήσεις μία ολοκαίνουρια σειρά για ένα καλύτερο μέλλον από την Puma!

Facebook: Puma Sportswind

Instagram: sportswind_gr

Website: https://puma.sportswind.gr/

Ετικέτες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss