Παίκτης reality μας δείχνει τα σημάδια του κορονοϊού και μιλάει για τη μάχη του – “Τα εξανθήματα εξαπλώθηκαν παντού” (video)

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Power of Love, αποκάλυψε χθες στα social media τη μάχη που δίνει με τον Covid-19. Ο πρώην παίκτης του reality αγάπης του ΣΚΑΪ μοιράστηκε το δυσάρεστο γεγονός με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μιλώντας, μάλιστα, για τα συμπτώματα και αποκαλύπτοντας ότι όλο το σώμα του έχει γεμίσει κοκκινίλες. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

Το πρωί της Παρασκευής, ο Παναγιώτης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και περιέγραψε το πώς βιώνει τη μάχη του με τον κορονοϊό: “Πάντα το είχα στο μυαλό μου ως έναν απλό ιό. Τα συμπτώματα τα είχα εδώ και τρεις ημέρες, δεν είχα όσφρηση και γεύση. Πήγα στο νοσοκομείο προχθές γιατί έβγαλα κάτι εξανθήματα στο δέρμα μου και μου είπαν ότι έχω αλλεργία, ενώ τους είπα ότι έχω όλα τα συμπτώματα. Μου έβαλαν ορό με κορτιζόνη, κάτι που απαγορεύεται όπως μου είπε ο γιατρός. Όταν έχεις ίωση, απαγορεύεται η κορτιζόνη. Την επόμενη ημέρα έγινα χειρότερα, τα εξανθήματα εξαπλώθηκαν σε όλο μου το σώμα. Έχω πραγματική πολύ μεγάλη φαγούρα, εχθές δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν ξέρων που το κόλλησα. Έλεγα ότι υπάρχει κορονοϊός, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως το παρουσιάζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόσεχα…” αποκάλυψε ο νεαρός άντρας.

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss