Παναγιώτης Βασιλάκος: Η επιθυμία να ζήσει εκτός Αθηνών, η αδυναμία στη μητέρα του και η απόκτηση παιδιών (video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο «The Bachelor» Παναγιώτης Βασιλάκος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τo Happy Day, το πρωί της Πέμπτης.

Ο πιο περιζήτητος τηλεοπτικός εργένης αναφέρθηκε στον τόπο καταγωγής του, τη μητέρα του και το ενδεχόμενο να αποκτήσει μελλοντικά παιδιά.

«Δεν έχω μεγαλώσει ούτε πολύ δύσκολα ούτε πολύ εύκολα. Ήμασταν μια οικογένεια μεσαίας τάξης, αλλά αυτό που μας έχει σώσει είναι ότι είμαστε δεμένοι. Είμαι το παιδί που πέρναγα τα περισσότερα καλοκαίρια στη Μάνη και η αδελφή μου στην Αμοργό. Εγώ πήγαινα στο νησί καλοκαίρι παρά καλοκαίρι. Θεωρώ τη Μάνη δεύτερό μου σπίτι. Ίσως ζήσω μόνιμα εκεί όταν μεγαλώσω και ζήσω κάποιες εμπειρίες που πρέπει να ζήσω με βάση την ηλικία μου» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη διαχείριση της δημοσιότητας, σημείωσε: «Θα είναι λίγο δύσκολη η προσαρμογή όταν επιστρέψω στο σπίτι μου. Θα λέω: “που έχω έρθει;”. Είμαι άνθρωπος που δεν θα με επηρεάσει η δημοσιότητα, δεν πρόκειται να με αλλάξει. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου, έχω πάθος με αυτήν. Επιτέλους θα κτίσω τα δικά μου κτίρια στην Αμοργό»

Τι είπε όμως για το ενδεχόμενο του γάμου και της απόκτησης παιδιών ο Παναγιώτης Βασιλάκος; «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου παντρεμένο με παιδιά. Είναι όμορφο να προσπαθείς να μεγαλώσεις μια ψυχή και να της δώσεις σωστές βάσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στη μητέρα του, στα πρότυπα της οποίας επιθυμεί να είναι και η γυναίκα της ζωής του: «Μέσα από τις σχέσεις μου κατάλαβα τι θέλω στη ζωή μου και δεν απέχει πολύ από το πρότυπο της μητέρας μου, είναι μια ήρεμη γυναίκα, κούκλα, πολύ εργατική, είναι πολύ αφοσιωμένη στα παιδιά της και στα εγγόνια της, στον άντρα της. Θέλω να βρω μια γυναίκα στα πρότυπα της μητέρας μου».

Δες το βίντεο:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss