Παναγιώτης Βασιλάκος: Τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν στο The Bachelor ως γονείς του είναι κομπάρσοι; Η φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ένα νέο ριάλιτι για τα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα έκανε την εμφάνισή του μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Ο λόγος για το The Bachelor, η εκπομπή που οι γυναίκες που επιλέχθηκαν προσπαθούν να ρίξουν τα βέλη του έρωτα στον Παναγιώτη Βασιλάκου.

Από τότε κι έπειτα, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν τελικά τα επεισόδια που παρακολουθούμε είναι βάσει σεναρίου… Οι ενδείξεις ήταν πολλές. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι ο τραυματισμός του Παναγιώτη και της Ραφαέλας με τα άλογα έμοιαζε αρκετά με τον τραυματισμό στο The Bachelor της Νότιας Αφρικής και της Νέας Ζηλανδίας;

Σήμερα έρχεται ένα νέο στοιχείο να δημιουργήσει ερωτηματικά σχετικά με το παιχνίδι.

Η instagrammer SoulaGlamorous ανακάλυψε ότι οι γονείς του Παναγιώτη, όπως παρουσιάστηκαν στο πρώτο επεισόδιο του The Bachelor δεν έχουν καμία σχέση με τους ανθρώπους που είχε ποζάρει μαζί το 2016. (δες εδώ τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν ως οι γονείς του Παναγιώτη στο The Bachelor)

Δες παρακάτω τα στιγμιότυπα:

 

Τέσσερα χρόνια μετά, δεν νομίζουμε ότι τα πρόσωπα έχουν αλλάξει τόσο πολύ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss