Παναθηναϊκός: Έφθασε ο Μπόλονι και… πιάνει δουλειά (video+photos)

«Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό» δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι κατά την άφιξή του τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα.

Λίγο πριν τη μία μετά τα μεσάνυχτα έφθασε με πτήση από το Παρίσι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Ρουμάνος τεχνικός από σήμερα (Δευτέρα 19/10) πιάνει και επίσημα δουλειά στον Παναθηναϊκό. Εχει ήδη συμφωνήσει ο Μπόλονι για συμβόλαιο μέχρι το 2022 και αναμένεται μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους «πράσινους».

O Μπόλονι θα ακολουθήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο με τεστ Covid-19 και εφόσον όλα πάνε καλά θα πάει στο Κορωπί, ενώ το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Βόλο θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

«Έχουμε χρόνο…»

Κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Λάζλο Μπόλονι έκανε το εξής σχόλιο στην κάμερα του Open: «Έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ που ήρθατε».

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος και το μέλος του γραφείου Τύπου Γιάννης Σαπουντζάκης.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss