Παναθηναϊκός: Αγωνία για Νιάς! (Photos)

Παναθηναϊκός: Καταπονημένος ο Νιάς λόγω Ραμαζανίου και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σε δύο γκρουπ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της ολοκλήρωσης της σεζόν και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο! Οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν στο «Γ. Καλαφάτης», με το ένα γκρουπ να κάνει αποθεραπεία και εξάσκηση στις στημένες φάσεις, ενώ το δεύτερο έπαιξε παιχνίδια μικρού χώρου.

Θεραπεία έκαναν οι Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ και Κουρμπέλης. Η απουσία του Ολλανδού αμυντικού απ’ το ντέρμπι είναι δεδομένη, ενώ οι ελπίδες για να αγωνιστούν Διούδης και Χατζηγιοβάνης δεν είναι πολλές, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση.

Ένα μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μαουρίσιο και Νιάς. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει αγωνία για τον Νιάς. Ο νεαρός Αφρικανός λόγω της νηστείας του Ραμαζανίου που συνδυάστηκε με συνεχόμενα παιχνίδια, είναι ιδιαίτερα καταπονημένος και γι’ αυτό η απόφαση για το αν θα αγωνιστεί θα ληφθεί τελευταία στιγμή!

Όλα αυτά τη στιγμή που θα απουσιάζει και ο τιμωρημένος Πούγγουρας, οπότε στο κέντρο της άμυνας υπάρχει η επιστροφή του Βέλεθ και ο νεαρός Καραγιάννης ή η… αλχημεία με τον Σάντσες αν δεν αγωνιστεί ο Νιάς!

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και θα… απαντηθούν στην αυριανή (15/5) προπόνηση που θα είναι και η τελευταία πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss