Παναθηναϊκός: Αλλάζει και τον γιατρό!

Με απόφαση της διοίκησης ο Παναθηναϊκός διακόπτει τη συνεργασία με τον επικεφαλής του ιατρικού του τιμ, Γιάννη Λεβάκο!

Οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό, δε σταματούν στα ονόματα των Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος. Οι «πράσινοι» απομάκρυναν τεχνικό διευθυντή και προπονητή για την εικόνα της ομάδας στο χορτάρι και τη βαθμολογική της συγκομιδή μέχρι τώρα. Όμως, δεν έχουν εντοπίσει αποκλειστικά εκεί τα προβλήματα. Δείχνοντας μάλιστα διατεθειμένοι να κάνουν παρεμβάσεις, μήπως και… συμμαζευτεί συνολικά η κατάσταση.

Ένα απ’ τα ζητήματα που έχουν προβληματίσει τη διοίκηση του «τριφυλλιού», είναι οι τραυματισμοί και κυρίως η αποκατάσταση αυτών. Ο χρόνος που χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές για να επιστρέψουν με λίγα λόγια. Κορυφή της συγκεκριμένης… πυραμίδας, η περίπτωση του Λούκας Βιγιαφάνιες φυσικά. Όλα αυτά αποτελούν αιτία για να τερματιστεί η συνεργασία και με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Γιάννη Λεβάκο!

Ειδικά αναφορικά με τον Αργεντινό, ο ποδοσφαιριστής είναι στην ομάδα ουσιαστικά απ’ την αρχή της προετοιμασίας. Κι όμως δεν έχει κατορθώσει να αγωνιστεί ούτε σε επίσημο αλλά ούτε και σε φιλικό ματς. Όποτε επιστρέφει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων ξεπερνώντας τη θλάση που τον ταλαιπωρεί τόσο καιρό, αισθάνεται ενοχλήσει και συνεχίζει τα ειδικά προγράμματα. Η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η αποχώρησή του απ’ το εσωτερικό φιλικό της ομάδας πριν μια βδομάδα, όταν και ο παίκτης εγκατέλειψε!

Γι’ αυτό και η διοίκηση πήρε την απόφαση να προχωρήσει και σε αυτή την αλλαγή. Ο κ. Λεβάκος ήταν τα τελευταία χρόνια στο «τριφύλλι». Πλέον, πρέπει να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης, καθώς ο γιατρός σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός (ή σε κάθε επαγγελματικό σύλλογο τέλος πάντων) είναι κομβικό πόστο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss