Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Ισπανία, οι δηλώσεις Βόβορα, Σαντ-Ρος

Βόβορας

Για την Ισπανία αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (16/11) η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με την Βαλένθια (17/11, 22:00).

Ο Γιώργος Βόβορας, που πήρε μαζί του 13 παίκτες (στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Νέντοβιτς), δήλωσε σχετικά: “Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Είναι πολύ καλή τόσο στο ”πικ εν ρολ”, όσο και στο χαμηλό ποστ. Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία“.

Όσο για τα προηγούμενα ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αναντολού Εφές αλλά και τα προσεχή με την Βαλένθια και την Μπασκόνια (19/11, 21:30), ο προπονητής του “τριφυλλιού” τόνισε: “Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες όπου πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά“.

allstarbasket.gr

Από μέρους του ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είπε: “Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ειδικά στην Ευρωλίγκα όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι ιδιαίτερα εκτός έδρας. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Βαλένθια βγάζοντας στο παρκέ την αμυντική μας νοοτροπία. Κάθε ριμπάουντ και κάθε κατοχή θα είναι σημαντική. Έχουμε γνωρίσει κάποιες ήττες αλλά αυτή η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από τα αποτελέσματα που έχει ως τώρα βάσει του τρόπου με τον οποίο δουλεύουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και σε αυτό το ματς και να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την πνευματική και αγωνιστική μας προσοχή“.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss