Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε με… ΠΑΟ forever ο Ρόκα!

Μέσω what’s up είπε το αντίο του στους ποδοσφαιριστές ο Τσάβι Ρόκα που έκλεισε το μήνυμά του με «ΠΑΟ forever»!

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας του Τσάβι Ρόκα με τον Παναθηναϊκό, ήταν η φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Έτσι όπως είχε εξελιχθεί η σεζόν και η εικόνα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, καθιστούσε μοναδικό ερωτηματικό απλά το πότε θα γίνει γνωστό το «τέλος».

Μόλις ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ενημερώθηκε για την τυπική ολοκλήρωση της παρουσίας του στον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές. Όχι από κοντά, αλλά με τον τρόπο που το είχε κάνει κι ο Ντάνι Πογιάτος. Μέσω της ομαδικής συνομιλίας στην εφαρμογή what’s up που έχουν τα μέλη της «πράσινης» ομάδας.

Στο μήνυμά του ο Ρόκα θέλησε να τονίσει πως ήταν τιμητικό γι’ αυτό πως εργάστηκε σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ενώ ευχήθηκε επιτυχία στο ματς της Κρήτης σε όλους. Αυτό που έκανε εντύπωση όμως, ήταν το… κλείσιμο του μηνύματος. Εκεί που ο Ισπανός έγραψε: «ΠΑΟ forever»!

Συγκεκριμένα ο Ρόκα έγραψε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του:

«Ήταν τιμή μου που ήμουν μέλος αυτού του κλαμπ. Πλέον δεν είμαι στην ομάδα. Ό,τι χρειαστείτε θα είμαι στη διάθεσή σας κι επαγγελματικά και όχι. Καλή επιτυχία στην Κρήτη. ΠΑΟ forever».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss