Παναθηναϊκός: Αποχώρησε απ’ την προπόνηση ο Σαβιέρ!

Πρόβλημα με τον Σαβιέρ στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση-Σχήμα με 4-4-1-1 και Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη σκέφτεται ο Συλαϊδόπουλος!

Απρόοπτο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού με τον Σαβιέρ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, κατά τη διάρκεια του προγράμματος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά από σουτ που επιχείρησε. Αποτέλεσμα ήταν να εγκαταλείψει και να μη συνεχίσει τη δουλειά.

Η πρώτη εκτίμηση δεν είναι για κάτι ανησυχητικό, όμως θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Επειδή δε μεσολαβούν αρκετές μέρες μέχρι το ματς με τον ΟΦΗ (Κυριακή 18/10) ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να μείνει εκτός!

Από εκεί και πέρα, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος έκανε δοκιμή ενδεκάδα. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ουσιαστικά «έδειξε» τις σκέψεις του, χρησιμοποιώντας σχήμα με Καρλίτος και Μακέντα μαζί. Με πιο ορθολογικό τρόπο όμως. Συγκεκριμένα μια διάταξη που έμοιαζε περισσότερο με 4-4-1-1. Έχοντας Διούδη κάτω απ’ τα δοκάρια, Σάντσες δεξιά στην άμυνα, Ζαγαρίτη αριστερά και Βέλεθ-Σένκεφελντ στόπερ.

Μπροστά τους οι Κουρμπέλης-Αλεξανδρόπουλος αποτέλεσαν το δίδυμο στον άξονα των χαφ ουσιαστικά. Δεξιά ο Χατζηγιοβάνης, αριστερά ο Μπουζούκης. Σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ’ τον επιθετικό ήταν ο Μακέντα, με τον Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης!

Οίδημα ο Χουάνκαρ

Κατά τα άλλα, ο Χουάνκαρ υποβλήθηκε σε μαγνητική το βράδυ της Πέμπτης όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Τα αποτελέσματα δεν ήταν ανησυχητικά, καθώς έδειξε τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο χωρίς όμως θλάση. Η αγωνιστική αποχή του υπολογίζεται σε μία εβδομάδα περίπου.

Αναφορικά με την προπόνηση τώρα, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό. Το πρώτο μέρος μόνο ακολούθησαν οι Κουρμπέλης (συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης), Αγιούμπ (ακολούθως έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο).

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss