Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις ο Κουρμπέλης, απών ο Χατζηγιοβάνης!

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό έκανε ο Κουρμπέλης-Γιατί έλειπε ο Χατζηγιοβάνης απ’ την προπόνηση!

Η τελευταία δυνατή προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το Κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό, έκρυβε δύο απουσίες. Ελλήνων διεθνών, οι οποίοι δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα για διαφορετικούς λόγους.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έκανε αποφόρτιση. Ο αρχηγός των «πράσινων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κρίθηκε καλύτερο να μην πιεστεί. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο και θα κριθεί η συμμετοχή του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Από την άλλη, δεν πήγε καθόλου για προπόνηση ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο νεαρός εξτρέμ των «πράσινων» έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις και χρειάστηκε να απουσιάσει απ’ το Κορωπί. Το Σάββατο όλα δείχνουν πως θα προπονηθεί κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το Κυριακάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ.

Κατά τα άλλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου και θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε την καθιερωμένη προθέρμανση, εξάσκηση στα τελειώματα και παιχνίδι τακτικής. Αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες και θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Λάζλο Μπόλονι.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss