Παναθηναϊκός: Ζάλισε τον στόπερ και σκόραρε ο Κολοβός (video+photos)

Το δεύτερο τέρμα του με τη φανέλα της Σερίφ Τίρασπολ πέτυχε ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα της Μολδαβίας.

Ο Δημήτρης Κολοβός σημείωσε το Σάββατο το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της Σερίφ Τίρασπολ, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φλορέστι.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα της Μολδαβίας, πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο πρωτάθλημα, ενώ πέρσι με το «τριφύλλι» βρήκε μία μόνο φορά δίχτυα, στο ματς των πλέι οφ με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» (είχε κι ένα γκολ με την Παναχαϊκή στο κύπελλο.

Το επίπεδο φυσικά είναι πολύ χαμηλό στη Μολδαβία, αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Κολοβός έχει κάνει καλή εκκίνηση, με δύο γκολ σε τέσσερα ματς. Ο Κολοβός είχε σκοράρει και στο ματς με την Κόντρου Λόζοβα (6-0) στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο ο παίκτης που ανήκει στον Παναθηναϊκό, σημείωσε το 2-0 επί της Φλορέστι (τελικό σκορ 5-0), αφού η ομάδα του έκλεψε τη μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής, αυτός ζάλισε τον στόπερ και με αριστερό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Να σημειώσουμε ότι η Σερίφ είναι στην κορυφή με 12 βαθμούς (έπειτα από 15 ματς) απόσταση από τον δεύτερο και αναμένεται να φτάσει ξανά εύκολα στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Δείτε το γκολ του Κολοβού μετά το 2’50’’.  

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss