Παναθηναϊκός: Καμία λύση με Μολό, Μπεκ, δοκιμή για Κονάν (photos)

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει λύση με τους Μολό, Μπεκ, ενώ στην Ισπανία για να δοκιμαστεί στη Λεγκανές βρίσκεται ο Κονάν.

Οι Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ δεν ήταν στα πλάνα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν κι από τη πρώτη στιγμή έμοιαζε δύσκολο το διαζύγιο.

Ο Γάλλος εξτρέμ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με αποδοχές άνω των 200.000 ευρώ και ο Δανός ακραίος επιθετικός άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με αποδοχές που αγγίζουν, ίσως και να ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ για τη τρέχουσα σεζόν. Με τη σεζόν που είχαν δεν ήταν εύκολο να βρουν ομάδα και αυτό αποδεικνύεται. Να φύγουν χωρίς γερή αποζημίωση θα ήταν θαύμα. Το «τριφύλλι» έως τώρα δεν έχει βρει τον τρόπο να λυθεί το συμβόλαιό τους κι ασφαλώς οι υποθέσεις τους αποτελούν αγκάθι.

Ο 20χρονος Ιβοριανός (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικός Κριστιάν Άντερσον Κονάν, αντίθετα ψάχνει λύσει να συνεχίσει τη καριέρα του. Ο Κονάν είναι στην Ισπανία και δοκιμάζεται από τη Λεγκανές, η οποία υποβιβάστηκε στη Σεγούντα. Αν ικανοποιήσει, θα αποκτηθεί φυσικά, ενώ να σημειώσουμε ότι έχει κι αυτός ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο.    

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss