Παναθηναϊκός: Μολό για δεξί μπακ από τον Μπόλονι! (Photos)

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι χρησιμοποίησε και χθες τον Μολό δεξί μπακ και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο Μολό έπαιξε για πρώτη φορά δεξί μπακ κόντρα στον Απόλλωνα, αφού ήταν τιμωρημένος ο Σάντσες και παρότι δεν είναι αυτή η θέση του ανταποκρίθηκε, όσο μπορούσε αν και στο τέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Μπόλονι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του και δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι και χθες στο φιλικό με τον Απόλλωνα τον χρησιμοποίησε δεξί μπακ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού βλέπει, ότι ο Αντονίτο θα αργήσει να είναι διαθέσιμος, για να παίξει και ουσιαστικά μόνο ο Σάντσες μπορεί να παίξει δεξί μπακ.

Ο Μπόλονι έχει αποφασίσει να καθιερώσει τον Μολό στην θέση του δεξιού μπακ και μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο σε κάποιο από τα παιχνίδια να διεκδικήσει την θέση από τον Σάντσες.

Τουλάχιστον αυτή την στιγμή αυτή είναι η σκέψη του Μπόλονι και ο Μολό στα επόμενα παιχνίδια θα υπολογίζεται ως δεξί μπακ από τον προπονητή του Παναθηναϊκού και θα τον χρησιμοποιήσει σε αυτή την θέση και στην διάρκεια αγώνων αν χρειαστεί, αλλά και στα φιλικά , που αναμένεται να γίνονται πιο συχνά μετά από επιθυμία του Μπόλονι.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss