Παναθηναϊκός: Νέα ενόχληση στον προσαγωγό για Βιγιαφάνιες!

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αποχώρησε προληπτικά απ’ το… εσωτερικό φιλικό του Παναθηναϊκού στην προπόνηση-Αμφίβολος για ΟΦΗ ο Αργεντινός.

Μια ξεχωριστή προπόνηση περιελάμβανε το… μενού του Παναθηναϊκού το Σάββατο (10/10). Ο Ντάνι Πογιάτος έβαλε τους παίκτες του να παίξουν φιλικό 90 λεπτών. Το πρόβλημα, όμως, ήταν η αποχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Προληπτικά αποχώρησε, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Αυτό δε σημαίνει πως είναι κι όλα καλά βέβαια, καθώς ο «Βίγια» συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις. Αν και μεσολαβεί μία εβδομάδα μέχρι το ματς με τον ΟΦΗ, ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» παραμένει αμφίβολος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ακόμη δεν είναι σίγουρο το πότε θα κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, ο Πογιάτος χώρισε σε δύο ομάδες τους παίκτες του για το εσωτερικό φιλικό οι οποίες ήταν:

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μαυρομμάτης, Χουάνκαρ, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κρυπαράκος, Καρλίτος.

ΓΚΡΙ: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Καρβούνης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης, ενώ θεραπεία έκανε ο Ιωαννίδης. Παρέμεινε κλινήρης ο Αντονίτο. Φυσικά απόντες ήταν και οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Μπουζούκης, Ξενόπουλος, Εμμανουηλίδης.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss