Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Νίκη για Παπαπέτρου και… Κάτας

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βιλερμπάν σήμερα τον Κάτας αύριο και αγωνιά για τον Παπαπέτρου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βιλερμπάν στις 9 το βράδυ στο ΟΑΚΑ και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες που τον έχουν κρατήσει στον πυθμένα της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα. Παράλληλα, το κίνητρο είναι μεγάλο μετά τη συντριβή στη Λιόν αλλά και την έλευση του νέου προπονητή που θα πάρει και τις αποφάσεις για το μέλλον κάποιων παικτών.

Ο Όντετ Κάτας έρχεται αύριο (Πέμπτη) στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του άμεσα κόντρα στη Φενέρ την Παρασκευή. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αν ο Ισραηλινός βοηθός θα φέρει έναν και μόνο συνεργάτη μαζί του (Λίορ Λούμπιν) με τον οποίο έχουν δουλέψει ξανά στο παρελθόν.

Επιστρέφοντας στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου είναι και το μεγάλο αγκάθι για τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο αρχηγός θα μείνει στα πιτς λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο ενώ δεν αποκλείεται να χάσει και το ματς την Τουρκία, κάτι που θα ξεκαθαριστεί ωστόσο αύριο το απόγευμα. Ο «Παπ» δεν έχει κάτι σοβαρό ή ανησυχητικό αλλά χρειάζεται κάποιες ημέρες ξεκούρασης και θεραπείας.

Να υπενθυμίσουμε πως οι «πράσινοι» παίζουν απόψε με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή το πρωί αναχωρούν για την Τουρκία προκειμένου να δοκιμαστούν στην έδρα της ανεβασμένης Φενέρ και από εκεί θα ταξιδέψουν κατευθείαν για την Θεσσαλονίκη ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής για τη Basket League.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss