Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ο Μακ έχει σαφές προβάδισμα

Ο Παναθηναϊκός κινείται για να κλείσει το κενό του στην περιφέρεια και ο Σέλβιν Μακ έχει τον πρώτο λόγο

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ και παράλληλα θέλει να κλείσει τη σημαντική εκκρεμότητα που υπάρχει στο ρόστερ του μετά την αποχώρηση του Κίφερ Σάικς.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν εξεταστεί πολλές περιπτώσεις που θα μπορούσαν δυνητικά να ενισχύσουν το «τριφύλλι», ωστόσο, ο Σέλβιν Μάκ μοιάζει να έχει σαφές προβάδισμα. Ο Αμερικάνος έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε μια ούτως ή άλλως «κλειστή» αγορά αυτή την περίοδο συνδυάζοντας την ευρωπαϊκή εμπειρία ελέω της παρουσίας του στην Αρμάνι Μιλάνο και την Χαποέλ Ιερουσαλήμ και τις σημαντικές παραστάσεις στην καριέρα του.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Μακ έχει εννέα χρόνια παρουσίας στο ΝΒΑ με 486 αγώνες (6,6 πόντους, 3.1 ασίστ μέσο όρο καριέρας) όντας ένας αθλητής με πλούσιες παραστάσεις στα 30 του χρόνια (22/4/1990). Παρόλα αυτά, η παρουσία του στην Ευρώπη δεν ήταν η ιδανική καθώς με την Αρμάνι μέτρησε σε 11 ματς 4,9 πόντους και 1,8 ασίστ, ενώ με την Χαποέλ …έπεσε πάνω σε μια περίοδο που στην ουσία ήταν ως μη γενόμενη ελέω κορονοϊού.

Συνεπώς, δεν μπορούμε να έχουμε ένα ασφαλές δείγμα για την ευρωπαϊκή του προσαρμογή, ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε πως από όλες τις περιπτώσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά ο Μακ είναι αυτή που ξεχωρίζει ως όνομα, χαρακτηριστικά, εμπειρία.

Εν κατακλείδι, όλα δείχνουν πως οι επόμενες ώρες – ημέρες θα είναι σημαντικές για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού με τον Σέλβιν Μακ να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα να είναι αυτός που θα περάσει το κατώφλι του ΟΑΚΑ για να προστεθεί στο οπλοστάσιο του Γιώργου Βόβορα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss