Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Τραυματισμοί και Φενέρμπαχτσε

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν και αναμένει ιατρικά αποτελέσματα, την ώρα που στο μυαλό του τεχνικού επιτελείου είναι η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (16/10) έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού και πάλι στην βάση της. Οι «πράσινοι» μετά από μια εβδομάδα γεμάτη από ταλαιπωρία, συνεχόμενα ταξίδια, παιχνίδια που δεν έγιναν (Βιλερμπάν) και παιχνίδια που χάθηκαν στις… λεπτομέρειες (Μπαρτσελόνα) έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες, να χαλαρώσουν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Άλλωστε τους δίνεται αυτή η δυνατότητα αυτή μετά και την αναβολή της πρεμιέρας στην Basket League. Παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθούν οι Ιωάννης Παπαπέτρου (πλευρά) και Κίφερ Σάικς (φτέρνα) για να διευκρινιστεί το ακριβές πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το πολύ δύσκολο και σημαντικό ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την Φενέρμπαχτσε. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο χαμένες ευκαιρίες για νίκες που θα τους έφτιαχναν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία και τώρα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες πετυχαίνοντας την πρώτη τους εντός έδρας, για την νέα σεζόν.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss