Παναθηναϊκός: Τους ετοιμάζει ο Συλαϊδόπουλος (video)!

Δείτε στιγμιότυπα από την προπόνηση της Παρασκευής (16/10) στον Παναθηναϊκό, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να ετοιμάζει την ομάδα για το κρίσιμο και δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ!

Πογιάτος δεν υπάρχει πλέον, ο Ρόκα αποτελεί παρελθόν. Αυτό, όμως, δε λύνει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία. Εκεί οι «πράσινοι» έχουν 1 βαθμό μετά από τρία ματς κι αυτή η συγκομιδή είναι το λιγότερο… τραγική.

Το «τριφύλλι» δεν έχει τίποτα άλλο να σκεφτεί, πέρα απ’ το πώς θα νικήσει την Κυριακή (18/10) στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ μόνο εύκολος στόχος δεν είναι, ειδικά για την πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός. Όμως η… δουλειά πρέπει να γίνει.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει τους «πράσινους» σε αυτή την αναμέτρηση. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται, προβλήματα υπάρχουν αρκετά, αλλά δε χωρούν δεύτερες σκέψεις.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με στιγμιότυπα από την προπόνηση της Παρασκευής (16/10), ουσιαστικά τελευταία «δυνατή» πριν το ματς της Κρήτης (η αυριανή πριν την αναχώρηση θα είναι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς). Εκεί υπάρχουν και οι πρώτες εικόνες απ’ τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο την ώρα της δουλειάς…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss