Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπουζούκη-Βέλεθ στο ντέρμπι! (Photos)

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή των «πράσινων» για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον Γιάννη Μπουζούκη, εκτός κι ο τραυματίας Βέλεθ!

Η ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έφερε την ανακοίνωση της αποστολής των «πράσινων». Ο Λάζλο Μπόλονι πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές για το μεγάλο ματς του Σαββάτου (21/11).

Ο 67χρονος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε ξανά στις επιλογές του τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο νεαρός χαφ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η απόφαση είναι καθαρά του προπονητή και για λόγους τακτικής.

Από την άλλη, δεν είναι διαθέσιμος κι ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός είναι τραυματίας και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, οπότε δεν μπορεί να βοηθήσει στη μεγάλη αναμέτρηση.

Από την άλλη, κανονικά στην αποστολή είναι ο Πούγγουρας, ο Σαβιέρ, ο Αϊτορ, ο Μολό, παίκτες δηλαδή που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που μπήκαν στην αποστολή των «πράσινων» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι οι:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Αναφορικά με την προπόνηση τώρα, αυτή έγινε σε δύο γκρουπ. Ουσιαστικά όσοι υπολογίζονταν για το ματς ήταν το ένα γκρουπ. Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης έκαναν ατομικό, ενώ ο Μπεκ θεραπεία λόγω οστικού οιδήματος. Ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Αντονίτο. Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι σε μικρό χώρο και αρκετή δουλειά στις στημένες φάσεις.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss