Παναιτωλικός: Έσκασε η «βόμβα» Μπαρμπόσα

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί με την φανέλα του Παναιτωλικού μέχρι το καλοκαίρι του 2022

Την διετία 2014-2016 είχε ξαναπεράσει από τα μέρη για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ έκτοτε ακολούθησαν οι Αλ Ουάσλ, Ακίσαρπορ και Χατάισπορ.

Αναλυτικά:

«Ο Έλντερ Μπαρμπόσα υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2022 με τον Παναιτωλικό. Ο Πορτογάλος επιθετικός άρχισε την καριέρα του στην Πόρτο, αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Κοΐμπρα, Τροφένσε, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπράγκα και Αλμερία. Για δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, ακολούθησε η Αλ Ουάσλ, η Ακίσαρπορ και η Χατάισπορ, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες.

Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 20. Σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας.

Στις δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: “Είναι χαρά μου που επιστρέφω στην Ελλάδα και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Γνωρίζω πολύ καλά τον Παναιτωλικό μιας και πριν μερικά χρόνια υπήρξαν προχωρημένες συζητήσεις για τη συνεργασία μας. Ήρθα να βοηθήσω και εγώ την προσπάθεια του και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχει βάλει. Πιστεύω στη δουλειά που κάνει ο κ. Δέλλας και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα”. »

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss