Πανιώνιος: Τελικά ανακοινώθηκε ο Βλάχος!

Ο Βαγγέλης Βλάχος ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο ότι είναι ο νέος προπονητής της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Μετά από αρκετές αναδιπλώσεις ο Πανιώνιος κατέληξε τελικά στον Βαγγέλη Βλάχο, για τα «ηνία» του συλλόγου στην Β’ Εθνική. Στην… στροφή τελικά πείστηκε ο έμπειρος τεχνικός να βγει μπροστά σε μια δύσκολη προσπάθεια, όπου ζητείται η συστράτευση όλων στον «Ιστορικό».

Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. που έπαιξε μπάσκετ με τις ομάδες παίδων και εφήβων, αποτέλεσε την αφετηρία της ενασχόλησης του με την προπονητική στην ακαδημία του συλλόγου και διετέλεσε μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής ομάδας, πριν από 25 χρόνια, επιστρέφει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ ανδρών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας τον προφανή στόχο της εξασφάλισης παραμονής, καθώς και της επανασύνδεσης της ακαδημίας με την πρώτη ομάδα, ώστε να δημιουργηθούν στέρεες αγωνιστικές βάσεις για το μέλλον του τμήματος, συνολικά.

Ο Βαγγέλης Βλάχος έχει συνεργασθεί με ομάδες στα πρωταθλήματα της Α2 (Μίλωνας, ΟΦΗ, Αμύντας, Άλιμος, Εθνικός) και της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Μίλωνας, ΟΦΗ, Αμύντας, Περιστέρι, Πρωτέας Βούλας) διαθέτοντας την ανάλογη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Η πρώτη δήλωση του Βαγγέλη Βλάχου στο panionios.gr: «Σε μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα, με δεδομένα τα στενά χρονικά περιθώρια και τις περιορισμένες επιλογές παικτών θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την κατηγορία. Βαθύτερος στόχος είναι να επανέλθει ο Πανιώνιος εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι, με δικά του παιδιά από τις ακαδημίες του που πρέπει να ξανά συσταθούν σύμφωνα με τις αρχές του συλλόγου! Όλοι οι Πανιώνιοι χωράνε σ´ αυτή την προσπάθεια».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss