ΠΑΟΚ: Έφτασε Πελοπόννησο η αποστολή! (Photos)

ΠΑΟΚ: Αεροπορικώς στην Καλαμάτα κι από εκεί στην Τρίπολη η αποστολή του «δικέφαλου»!

Κρίσιμο το ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» θέλει πάση θυσία τη νίκη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα βρει απέναντί του και στα play offs! Κυρίως όμως, για να διατηρηθεί στη 2η θέση η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για τους «μαυρόασπρους» υπάρχουν δύο κομβικά ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Αυτό στην Τρίπολη και τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, πάνε βήμα-βήμα. Με το πρώτο να είναι το αυριανό (27/2) στην Τρίπολη.

Η αποστολή του «δικέφαλου» ήδη βρίσκεται στην Πελοπόννησο. Το απόγευμα της Παρασκευής (26/2) η ομάδα του ΠΑΟΚ ταξίδεψε αεροπορικώς για την Καλαμάτα. Από τη Μεσσηνία με πούλμαν ταξίδεψαν για την Τρίπολη, με την απόσταση να μην είναι μεγάλη ειδικά απ’ τη στιγμή που υπάρχει η νέα Εθνική οδός που ενώνει τις δύο πόλεις.

Η ΠΑΕ «μοιράστηκε» και μια φωτογραφία απ’ τη στιγμή που οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής του «δικέφαλου», κατεβαίνουν απ’ το αεροπλάνο με το οποίο ταξίδεψαν στην Καλαμάτα. Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss