ΠΑΟΚ: Γύρισε τραυματίας ο Ελ Καντουρί!

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τον Ομάρ Ελ Καντουρί που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό-Το Σάββατο θα κριθεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Η επιστροφή των διεθνών στον ΠΑΟΚ, έφερε ένα άσχημο νέο. Τις ενοχλήσεις που έχει ο Ομάρ Ελ Καντουρί στον προσαγωγό. Ο Μαροκινός επέστρεψε με πρόβλημα απ’ τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής! Έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης για να μην επιβαρύνει το πρόβλημά του.

Φυσικά, απομένει μόλις μία προπόνηση πριν το ταξίδι για την Αθήνα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (18/10). Έτσι, είναι λογικό να υπάρχει έντονη ανησυχία για το αν ο Ελ Καντουρί θα προλάβει την αναμέτρηση. Όλα θα κριθούν στην προπόνηση του Σαββάτου που θα ολοκληρώσει και την προετοιμασία των «μαυρόασπρων» για το ματς του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την προπόνηση της Παρασκευής:

«Η επιστροφή των διεθνών από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες ήταν έτσι κι αλλιώς ένα θέμα που έχριζε διαχείρισης. Πόσω μάλλον τώρα που πρέπει να συνδυαστεί και με υγειονομικά πρωτόκολλα και συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Έτσι, οι Γιαννούλης , Μιχαηλίδης , Τζόλης , Τσόλακ και Ελ Καντουρί επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες, υπεβλήθησαν πρώτα σε τεστ για τον Covid 19 κι έπειτα μόλις πήραν τ’ αρνητικά αποτελέσματα έδωσαν το παρών στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Ίνγκασον και Μιχάι θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής (16.10) και θα κάνουν κι αυτοί τεστ πριν ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας και ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η προτελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Μαροκινός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης και η περίπτωσή του θ’ αξιολογηθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (17.10). Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Το Σάββατο (17.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’ αναχωρήσει για Αθήνα».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss