ΠΑΟΚ: Μέσα ο Λάμπρου για ΑΕΛ και τυχεροί οι Τζόλης, Σβαμπ! (photos)

ΠΑΟΚ: Ο Λάμπρου επέστρεψε στον «Δικέφαλο» και είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ. Εκτός ο Ροντρίγκο. Τα φλουριά στους Τζόλη, Σβαμπ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και ο Πάμπλο Γκαρσία τον πήρε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ. Αντίθετα, εκτός είναι ο Ροντρίγκο, που κρίθηκε ανέτοιμος και φυσικά οι τραυματίες Μιχάι, Ουαγκέ και οι Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, που δεν υπολογίζονται.

Πριν ανακοινωθεί η αποστολή του «Δικεφάλου» πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τυχεροί ήταν οι Σβαμπ, Τζόλης.

 Αναλυτικά στο δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι στην έδρα της ΑΕΛ, το πρώτο για το 2021. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για την αναμέτρηση στο Αλκαζάρ.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης ενόψει του αγώνα κόντρα στους Βυσσινί. Στο πρώτο κομμάτι είχαμε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ροντρίγκο παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε εκτός. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λάρισα, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσια.

Η ομάδα γευμάτισε στο γήπεδο της Τούμπας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τους Σβαμπ και Τζόλη να είναι οι τυχεροί και να κερδίζουν το φλουρί και στη συνέχεια μπήκε στο λεωφορείο κι αναχώρησε για Λάρισα».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss