ΠΑΟΚ: Με GSA Sport για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την συνεργασία του για τρία χρόνια με την GSA Sport

Με την αθλητική εταιρεία GSA Sport θα πορεύεται για τα επόμενα τρία χρόνια η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έχει αναλάβει να προμηθεύει με προϊόντα της την ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«H ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την συνεργασία της με την εταιρεία Spot Team, η οποία ανέλαβε να προμηθεύει για τα επόμενα τρία χρόνια όλα τα τμήματα Μπάσκετ της ομάδας με προϊόντα της εταιρείας GSA Sport.

Η εταιρεία Spot Team αποτελεί συνεπή και μακρόχρονο συνεργάτη της εταιρείας GSA Sport και συμβάλει στην διάδοση των αρχών και των προϊόντων του Gepaworld Group όπως ο Αθλητισμός, η Καινοτομία και η Οικολογία.

Η συνεργασία αυτή δίνει την ευκαιρία στις δύο εταιρείες να εφαρμόσουν και να αναδείξουν τις προηγμένες τεχνολογίες των προϊόντων και να προβάλουν την ασυναγώνιστη ποιότητα αυτών και να υποστηρίξουν τις ομάδες ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Για τους φίλους της ομάδας, θα παρουσιασθεί ολοκληρωμένη σειρά επίσημων, αδειοδοτημένων προϊόντων, με τις αδιαπραγμάτευτες ποιοτικές προδιαγραφές και τον πρωτότυπο σχεδιασμό της GSA Sport.

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με την GSA Sport αποτυπώθηκε ήδη, από τα ξεκίνημα της προετοιμασίας, αλλά και τους πρώτους επίσημους αγώνες της φετινής σεζόν, στις υψηλής ποιότητας και αισθητικής νέες εμφανίσεις της ομάδας μας.

Με βάση το άσπρο και το μαύρο, τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τον ΠΑΟΚ από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, οι νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας, έχουν απλή και ταυτόχρονα μοντέρνα γραμμή. Παραπέμπουν όμως και στο παρελθόν, το οποίο αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης για την σχεδίασή τους.

Στις δύο κλασικές επίσημες εμφανίσεις της σεζόν 2020-21, θα προστεθεί και μία νέα εμφάνιση, αποκλειστικά σχεδιασμένη για τον ΠΑΟΚ.

Εταιρικό προφίλ GSA SPORT

Η GSA Sport ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την δημιουργία αναβαθμισμένων αθλητικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με βάση την αειφόρο ανάπτυξη και τεχνολογία. Με έδρα την Ελλάδα και θεμελιώδεις αρχές, τον Αθλητισμό, την Καινοτομία και την Οικολογία, διαθέτει τα προϊόντα της σε πάνω από 35 χώρες με επίκεντρο την Αμερικανική και την Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής στον σχεδιασμό και την κατασκευή και με έμφαση στην χρήση των προϊόντων της από αθλητές υψηλού επιπέδου, αναπτύσσει μια σειρά από πρωτοπόρες εφαρμογές, όπως:
ΟRGANIC-PLUS (χρήση 100% οργανικού βαμβακιού),
GSA HYDRO-PLUS (βέλτιστη διαχείριση ιδρώτα κατά την άσκηση)
GSA AERO (τεχνικό διαπνέον ύφασμα),
R3 (προϊόντα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια),

Σημαντικά ορόσημα:
• Η δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης συλλογής τεχνικών αθλητικών καλτσών (2008).
• Παρουσίαση της πρώτης ολοκληρωμένης οικολογικής συλλογής αθλητικών ρούχων (2013).
• Συμμετοχή και διάκριση της εταιρίας ως «vision brand» για δύο συνεχόμενα έτη στην ISPO, τη μεγαλύτερη έκθεση αθλητικών ειδών στην Ευρώπη (2016 και 2017).
• Χορηγία και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού σε όλα τα τμήματα των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ (2017).
• Δημιουργία συλλογής Greek Freak και Παγκόσμια Διανομή (2018).
• Σημαντική ανάπτυξη χορηγικών συνεργασιών, με αθλητικά σωματεία μπάσκετ, ποδοσφαίρου, στίβου, αμερικάνικου baseball κλπ, σε εθνικό, επαγγελματικό και κολεγιακό επίπεδο (2018).
• Παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ της Κίνας (2019).
• Η αναβάθμιση σε επίπεδο παγκόσμιων πωλήσεων-αποστολών, της επίσημης ηλεκτρονικής πλατφόρμας gsasport.com (2019).
• Παρουσίαση του GSA ONE, του πρώτου παπουτσιού της εταιρίας, κατασκευασμένου από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Μία επιβεβαίωση της αδιαπραγμάτευτης προσήλωσης στην καινοτομία και την κατασκευή προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον (2019).
• Το 2021 θα παρουσιαστεί το «GSA Genius». Ένα ολοκληρωμένο «wearable» σύστημα προπόνησης, που συνδυάζει ειδικής σχεδίασης ηλεκτρονικά ρούχα με το mobile app που τα συνοδεύει, επιτρέποντας σε κάθε αθλητή να έχει εξατομικευμένη εικόνα για τις επιδόσεις του. Το εξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), συλλέγει δεδομένα στην επιφάνεια του ρούχου από επιλεγμένα σημεία του σώματος και προσφέρει τις βέλτιστες προπονητικές συμβουλές. Το GSA Genius είναι ένα πολύτιμο εργαλείο προπόνησης για κάθε χρήστη που θέλει να πάρει το μέγιστο από την προπόνησή του.
Η GSA Sport είναι μέλος του Gepaworld Group. O όμιλος Gepaworld, συμμετέχει ενεργά στον διεθνή οργανισμό FTA (Foreign Trade Association) και μέσω των δραστηριοτήτων του, διασφαλίζει τις άριστες διαδικασίες ανάπτυξης, παραγωγής και εξέλιξης των προϊόντων του με πιστοποίηση ΒSCI (Business & Social Compliance Initiative). Παράλληλα, πέραν των διεθνών εμπορικών συμφωνιών και δραστηριοτήτων, ο Όμιλος Gepaworld, μέσω του εκτεταμένου δικτύου του στην ελληνική αγορά, διαθέτει τα προϊόντα της GSA Sport σε ευρύ φάσμα καταστημάτων λιανικής και σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες αγορών».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss