ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα για Ζαμπά

Η Φλουμινένσε απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος μένει στον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Λέο Ζαμπά, μετά το ταξίδι του στην Πορτογαλία για το πρόβλημα στο γόνατό του. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Άμπελ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δύσκολα θα πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα.

Κι αυτό γιατί η Φλουμινένσε εγκαταλείπει την περίπτωσή του και στρέφεται σε άλλους στόχους. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας, η διοίκηση της «Φλου» δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με τον Ζαμπά στο οικονομικό κομμάτι, μιας και οι απαιτήσεις του παίκτη ήταν μεγάλες.

Η ιστοσελίδα Netflu.com αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η Φλουμινένσε δεν έφτασε σε κάποια οικονομική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο παίκτης θα ερχόταν με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Η Φλουμινένσε ήθελε να πληρώσει μόνο ένα μέρος του μισθού του Ζαμπά, που δεν έφτανε στα μισά από αυτά που παίρνει στην Ευρώπη. Η διοίκηση της ομάδας, ψάχνει άλλα ονόματα από την αγορά της Λατινικής Αμερικής».

Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον για τον Ζαμπά από άλλη ομάδα, πράγμα δύσκολο μιας και είναι τραυματίας, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα μείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, με τον Φερέιρα να τον έχει βάλει στον «πάγο», καθώς έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss