ΠΑΟΚ: Οι κόντρες του Μπίσεσβαρ με Αϊντχόφεν και το δώρο του Βαρέλα (photos)

Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ: Ο Μπίσεσβαρ γυρίζει στην πατρίδα του, ενώ ο Βαρέλα θέλει όσο τίποτα άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επιστρέφει στην Ολλανδία.

Την τελευταία φορά που το έκανε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν πικρό για τον «Δικέφαλο».

Στη ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ πήγε στις 13 Αυγούστου 2019 στο Άμστερνταμ να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ. Με ωραίο σουτ του Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ κι έκανε όνειρα πρόκρισης.

 Στη συνέχεια ο Πασχαλάκης απέκρουσε πέναλτι και λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους δόθηκε νέο πέναλτι σε χέρι του Μπίσεσβαρ!  Έγινε το 2-1, κατόπιν το 3-1 πάλι με πέναλτι με τον Μπίσεσβαρ να μειώνει στο τέλος σε 3-2, με ένα θαυμάσιο φαλτσαριστό σουτ, ωστόσο, ήταν αργά.

Ο Ολλανδός άσος γυρίζει, λοιπόν, στην πατρίδα του, αυτή τη φορά για να παίξει κόντρα στην Αϊντχόφεν. Φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα την αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Ο Μπίσεσβαρ ξεκίνησε την καριέρα του στη Φέγενορντ, στην οποία ήταν από το 2005 έως το 2012. Δόθηκε, βέβαια, δανεικός σε Χέρακλες (2006-07), Ντε Γκράαφσαπ (2008). Κόντρα στην Αϊντχόφεν έχει αγωνιστεί οκτώ φορές.

Η παράδοση δεν είναι υπέρ του, αφού μετράει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Και στις δύο νίκες, πάντως, είχε συμμετοχή με ασίστ στη νίκη 1-0 τον Μάρτιο του 2009 στο Φέγενορντ –Αϊντχόφεν και τον Απρίλιο του 2011 πάλι με ασίστ στο 3-1 της Φέγενορντ επί της Αϊντχόφεν. Να σημειωθεί ότι ο Μπίσεσβαρ ήταν συμπαίκτης με τον Νικ Φιργκέφερ της Αϊντχόφεν στην Εθνική Ολλανδίας Κ21.

Βαρέλα

Ιδιαίτερη η αυριανή μέρα και για έναν άλλον έμπειρο παίκτη του ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Βαρέλα γεννήθηκε στις 26/11/87. Κλείνει, λοιπόν, τα 33 του χρόνια και θα ήθελε ως δώρο ένα θετικό αποτέλεσμα. Με νίκη ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά κλειδώνει την πρόκριση, με ισοπαλία κρατάει απόλυτα την τύχη στα χέρια του. Θα ήταν ό,τι καλύτερο, λοιπόν για τον Βαρέλα να συνδυαστούν τα γενέθλιά του με μία επιτυχία.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss