ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι «εκλεκτοί» του Γκαρσία για το ντέρμπι (photos)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Τις επιλογές του για το ντέρμπι της Τούμπας ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία

Τη δική του μάχη με τον Ολυμπιακό δίνει το απόγευμα της Τετάρτης (13/01) ο ΠΑΟΚ, που θέλει τη νίκη προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρωτιάς στην Super League. ο τεχνικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννούλης και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα εκτός έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αισθανόταν αδυναμία και φυσική καταπόνηση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Εκτός αποστολής έμειναν οι Εσίτι, Τσόλακ, Μιχαηλίδης και Μπίσεσβαρ.

Η προπόνηση της Τρίτης (12.01) περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Γιαννούλης, Περέιρα , Λύρατζης , Τσιγγάρας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss