ΠΑΟΚ: Σε κανονικούς ρυθμούς ο Μαργαρίτης, ατομικό για Κακλαμανάκη

Συνεχίστηκε με μια προπόνηση η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα, με τον αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα του Δικεφάλου, ενώ ατομικό ακολούθησε και πάλι ο Δημήτρης Κακλαμανάκης.

Στον αγώνα της Κυριακής (28/2, 17:00) με την Λάρισα Bread Factory επικεντρώνεται πλέον το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, με τον κόουτς Λυκογιάννης να αναλύει σήμερα για πρώτη φορά τον αντίπαλο με την χρήση βίντεο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου, Βαγγέλης Μαργαρίτης επανήλθε σήμερα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων του ΠΑΟΚ και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ αντίθετα, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο διεθνής σέντερ του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, από έναν τραυματισμό του στη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και αναμένεται να δοκιμάσει αύριο να μπει στον κανονικό ρυθμό της προπόνησης.

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss